Samsung S5360 Galaxy Y
Moderátor: CageJ
- ASTIL1
- Nováček

-
Samsung S5360 Galaxy Y
zdravym nieviem mi nekto pomoct z odblokovanim na O2 ...
- S.h.I.t.
- Začátečník

-
Re: samsung galaxy y Gt-s5360 odblokovanie na O2
ony se telefony jeste blokuji na operatora?
- ASTIL1
- Nováček

-
Re: samsung galaxy y Gt-s5360 odblokovanie na O2
no ano mam na T.mobile a mam kartu O2 nevieš mi stim pomoct
- Wakizashi
- Začátečník

Zeam launcher problem s "stretchováním" tapety?
Zdravím,
mám svůj první smart phone s původním Android 2.3.Chtěl jsem kvůli menšímu urychlení zkusit opěvovaný Zeam Launcher. Problém je v tom, že tapeta, kterou jsem tam měl nejde "roztáhnout", resp zmenšit na celý display. Má vyšší rozlišení než display 320x240px a na telefonu je tedy vidět jen střed obrázku.
Bez loaderu je obrázek v pořádku přesně tak, jak si ho označím. Nemáte nějaké tipy, co s tím? V Quadrant benchmarku byla čísla cca. stejná, ale se Zeam mám pocit, že se rychleji načítají ikony. Díky. Telefon je GT S5363 Samsung Y.
mám svůj první smart phone s původním Android 2.3.Chtěl jsem kvůli menšímu urychlení zkusit opěvovaný Zeam Launcher. Problém je v tom, že tapeta, kterou jsem tam měl nejde "roztáhnout", resp zmenšit na celý display. Má vyšší rozlišení než display 320x240px a na telefonu je tedy vidět jen střed obrázku.
Bez loaderu je obrázek v pořádku přesně tak, jak si ho označím. Nemáte nějaké tipy, co s tím? V Quadrant benchmarku byla čísla cca. stejná, ale se Zeam mám pocit, že se rychleji načítají ikony. Díky. Telefon je GT S5363 Samsung Y.
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ
"Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"
"Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"