Int. VGA + graf. karta - nerozsvítí se monitor

Libovolný výrobce, technologie, informace, rady, výběr, ovladače.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

Odpovědět
JirkDvorak
Nováček
Nováček

Int. VGA + graf. karta - nerozsvítí se monitor

Příspěvek od JirkDvorak »

Dobrý den,mám problém,když jsem zapnul pc,tak na na monitoru svítí oranžová ledka,tak jsem jsem přehodil kabel monitoru z grafické karty na základní desku a tam to je v pořádku,chtěl jsem se zeptat ,jestli existuje prográmek na ověření funkčnosti GK,a potom po zapnutí mi píše chybu ,že nejsou instalovány ovladače na GK,a když jsem je zkoušel instalovat,tak je pc nemůže instalovat,poradte,díky.
Naposledy upravil(a) Krteq dne stř 21. pro 2011, 22:42, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava titulku vlákna
kadaboy
Nováček
Nováček

Re: Grafická karta

Příspěvek od kadaboy »

Nejsem si jist, zda něco takového existuje, ale GK bych vyndal a znovu zandal, zkusil bych, zda se chytne a pokud ne, tak bych ji ještě zkusil u kámoše a poznáš, zda funguje či nikoliv. Pokud najede obraz, tak karta by měla být v poho a pokud máš problémy ovladači, tak by to asi chtělo vědět co přesně - nějaký log z instalace.
Games PC: HP Virtus/X48 DQ6/E8400+ScytheNinja2/3x1GB OCZ GOLD/GTX560 TI/2x500GB RAID0+500GB+750GB/DVD-RW/
HTPC: AMD 780G/Athlon 4450E/HD 3200/1TB/DVB-S+DVT-T tuner Pinnacle/X-Fi Extreme Music
NTB: HP Centrino 1,6/Ati Radeon 9200 64MB/80GB/DVD-RW/Wifi/BT/
Krteq
Čestný člen
Čestný člen

Re: Grafická karta

Příspěvek od Krteq »

JirkDvorak píše:...
Uveď celý název grafické karty a zbylé komponenty PC včetně modelu základní desky a zdroje.
Odpovědět

Zpět na „Grafické karty“