Problém s TV-Outem na GeForce 2 MX 400

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
globalkiller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém s TV-Outem na GeForce 2 MX 400

Příspěvek od globalkiller »

Mám GeForce 2 MX 400 s TV-Outem a rád bych se připojil na video,avšak když použiji ovladače dodávané na orig. CD tak je možnost zaškrtnutí TV-Outu zcela nepřístupná a po instalaci nových Detonatorů z www.nvidia.com už sem ani nikde v nasatavení nic o připojení TV nenašel.
Dokonce nevím ani kdo kartu vyrábí (to je ostuda :sad: ),na obalu je raketoplán a celý to vypadá dost levně.
Pokud si někdo víte rady tak poradtě.
P.S. Kabel používám RCA,jelikož široko daleko není nic pro S-Video.
Main PC: AMD Athlon 2500+@2,31 GHz (11x210),Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.7+ 160GB,GeForce 2 MX400 64MB,Yamaha CRW-F1
Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21",IntelliMouse Explorer 2.0
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Kdo to vyrabi je celkem jedno, protoze ovladace jsem pro vsechny GeForce karty jednotne. Mozna zkusit nejake trochu starsi pokud to nejde na nejnovejsich nebo vyzkouset TV-Tool.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

S tema ovladacema - zkus neco okolo 31.XX
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
veles
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od veles »

Mam taky GF2MX400 a s TV vystupem jsem si uzil vic, nez je mi mile. Aby vubec bylo mozne ho nastavit, musi byt TV (nebo video) pripojena a zapnuta. Pak mam problemy s novymi ovladaci, TV vystup je funkcni, vidim ikony, ale kdyz pustim film, tak je cerno. Musel jsem dat ovladace v. 31, pak to funguje, jak ma.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“