Utahne to?
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Fred2486
- Nováček

-
Utahne to?
Ahoj chtel bych se yeptat zda tato karta http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVID ... IS1536MD5/ utahne 3x Full HD monitor 23" a k tomu navic 3D vim ze utahne 3x monitor ale nevim jestli i zaroven 3D. 
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Re: Utahne to?
Ne. Ani jedno ani druhý. Neutahne více než 2 monitory naráz + 3D hraní umí jen na jednom. Pro více monitorů či 3D při vícero monitorech najednou, ala tzv 3Dvision surround je potřeba ty karty mít 2 v SLI.
- Fred2486
- Nováček

-
Aha tak proč ma Nvidia na webu že GTX 580 utáhne 3x monitor? To je jedno díky za rychlou odpověď.
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

To nevim na co ukazuješ ale neni to pravda.
3 monitory najednou uměj ATIny ( 2 pomocí DVI či VGA, další musej bejt displayport, nepřekvapilo by mě kdyby to NV při příští generace, která je za rohem, uměna také). NV umí standardně 2 jedno jakej výstup. Zotac dělá Nvidia karty co maj až 5 výstupů, ale jsou to special edice a myslim si že 580 mezi nima neni. Ale stejně ti to jen rozšíří plochu, hrát se na tom v 3D nedá, k tomu opravdu potřebuješ SLI.
Každopádně kupovat dnes již do důchodu odcházející Fermi není rozumné. Příští tejden budou dost možná dostupné nové Radeony 7970 které GTX580 jasně poráží, a Nvidia sama uvede za pár měsíců novou generaci, rval by jsi si pak vlasy když by sis uvědomil kolik peněz si vyhodil za tu 580, která už bude překonaná.
3 monitory najednou uměj ATIny ( 2 pomocí DVI či VGA, další musej bejt displayport, nepřekvapilo by mě kdyby to NV při příští generace, která je za rohem, uměna také). NV umí standardně 2 jedno jakej výstup. Zotac dělá Nvidia karty co maj až 5 výstupů, ale jsou to special edice a myslim si že 580 mezi nima neni. Ale stejně ti to jen rozšíří plochu, hrát se na tom v 3D nedá, k tomu opravdu potřebuješ SLI.
Každopádně kupovat dnes již do důchodu odcházející Fermi není rozumné. Příští tejden budou dost možná dostupné nové Radeony 7970 které GTX580 jasně poráží, a Nvidia sama uvede za pár měsíců novou generaci, rval by jsi si pak vlasy když by sis uvědomil kolik peněz si vyhodil za tu 580, která už bude překonaná.
- Fred2486
- Nováček

-
Jo jasně tak díky
počkam si na 680 mě sestavuji totiž PC které má být složeno převážně z ASUS komponent a ROG protože v tom PC jde především o výkon a vzhled takže počkám na nějakou GTX 680 v podání ROG 
- izerS18
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Spíše to asi bude řada GTX7__
Nyní jen GTX580 z bazaru nebo si 2-3 měs počkat, jak píšeš
Nyní jen GTX580 z bazaru nebo si 2-3 měs počkat, jak píšeš
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
- Fred2486
- Nováček

-
No tak GTX780 to je jedno zkratka ta další generace
ale klidně si počkám na další řadu třeba to vyjde tak že se na trh dostane zároveň Ivy Bridge 
- izerS18
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Toť otázka... vždy záleží na to, jak spěcháš.
Když ne, čekat můžeš pořád. Pokud chceš ale sestavu hned (do měsíce), tak HD7970 by byla jasná volba pro HI-END hraní
Když ne, čekat můžeš pořád. Pokud chceš ale sestavu hned (do měsíce), tak HD7970 by byla jasná volba pro HI-END hraní
AsRock Z370 Taichi | 8700K @ 4,9GHz 1.28v @ Corsair 110i GT | Crucial Ballistix 2 x 16 GB 3200MHz CL 16 | Evga RTX 3080 Ti Ultra | Corsair MP510 1GB + 20TB Capacity | Seasonic Prime 1200 W Platinum | PHANTEKS Enthoo Elite
- Fred2486
- Nováček

-
V pohodě mám dost času počkam si sestava co mám teď mě ještě do tý doby vydrží