Windows XP SP3 a problémy s uploadem na Uloz.to

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Windows XP SP3 a problémy s uploadem na Uloz.to

Příspěvek od robocop »

Dobrý den.
Mám celkem dosti záhadný problém s uploadem dat na server ULOZ.TO
Jedná se o to, že k uploadu na něj je zde nejvhodnější software: ULOZ.TO FILE MANAGER.
Právě tímto programem tam data uploaduji a vše je naprosto vpohodě, ALE jen do velikosti souboru 4GB.
Jde o to že tam chci uploadnout třeba RAR,MKV,ISO soubor který má 4.1GB - probíhá to tak že upload normálně krásně probíhá a postupně se zobrazuje zbývající čas do konce uploadu. Ale naprosto vždy, když se to dostane na velikost 4GB, tak vyskočí chyba, že nebyla odeslána všechna data a upload se jakoby stornuje - odskoušeno na dvou PC s Widows XP SP3 (NB, Desktop).
Je to pro mne nepochopitelné, protože pomocí toho upload programu se muže odeslat jeden jediný soubor o velikosti až 18 000MB! a me se to stornuje už na 4GB.
Jeden típek (s kterým jsem si psal) tam takhle uploaduje normálně soubory o velikosti i 14GB (většinou MKV) a podobně a nikdy mu nenastal problém - a to používa uplne stejný program a dělá vše naprosto stejně. Jediné co je u něj jiné, že má Windows 7.
A já mám Windows XP.
Nevim proč je zde tento zádrhel. Mám všechny HDD na NTFS (tedy podpora souboru vetsich jak 4 GB).
Nemuže byt problem v těch XPéčkách - nemohla by pro ty XPéčka být nějaká oprava? Jinak aktualizace pro XP stahuju pravidelně. Už mě to s tím uploadem záčíná dosti štvát.
Dávám zde i odkaz, kde jsem upnul fotky a i krátké video, jak mi přesně dojde k tomu zastavení uploadu vždy přesně u 4GB. Uploadnul jsem to zde:
http://www.uloz.to/12169806/nebyla-odes ... konec-proc

Tak se na to kdyžtak někdo prosím mrkněte a pomoste mi vyřešit tento problém.
Už jsem psal i na samotné Uloz.to, ale doposud mi nikdo neodpovedel.
Nagant
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Windows XP SP3 a problémy s uploadem na Uloz.to

Příspěvek od Nagant »

A ten FileManager ten soubor rozdělí, nebo zajistí, že dojde k rozdělení na ulozto.cz?

Protože ulozto.cz deklaruje možnost uložit soubor do velikosti 2 GB.
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Re: Windows XP SP3 a problémy s uploadem na Uloz.to

Příspěvek od robocop »

Nagant píše:A ten FileManager ten soubor rozdělí, nebo zajistí, že dojde k rozdělení na ulozto.cz?

Protože ulozto.cz deklaruje možnost uložit soubor do velikosti 2 GB.
Ne ne ne...
Samotný FileManager je software, který server Uloz.to výrazně podporuje a sam jej poskytuje ke stažení.A dokonce i sám poradce z Uloz.to mi napsal, že podporují velikost jednoho souboru pro upload až 18000MB - což tak deklaruje i samotný FileManager.
Pomocí tohoto FileManageru to tak uploadnout jde, ale pokud nemáte tento software, tak ANO, přez webovky jde uploadnout jen 2000MB.
A dále je to tak, že když tam pomocí tohoto programu FileManageruploadnete soubor o velikosti treba 16.9GB, tak se potom na samotných stránkách Uloz.to tento soubor zobrazí tak, že má velikost 4.29GB - A přesto, když si ten soubor odtamtud nekdo stahne, tak bude mit ten soubor opravdu velikost těch 16.9GB. Hodnota 4.29GB je to maximum, které lze u souboru zobrazit, ale i přesto ten samotný soubor má více GB než je 4.29GB.
Opravdu to tak je. Už jsem od tamtud stahoval soubor o velikosti 4.29GB a po dokončení stahování měl soubor neco pres 12GB - taky jsem se tomu divil, ale tak to na Uloz.to proste je.

Jinak, zde je ten FileManager i přímo ke stažení:
http://www.uloz.to/nastroje/
Ulož to tento program na 100% podporuje a taky ho doporučuje. A je tam podpora uploadu 18 000MB na jeden soubor.
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“