Nelze posunout obrazem 5,01 GB mpg

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Badis
Začátečník
Začátečník

Nelze posunout obrazem 5,01 GB mpg

Příspěvek od Badis »

Zdravím všechny. Mám problém. Z AVIčka jsem udělal mpg o velikosti 5,01 GB. Ve WMP10 ani PowerDVDčku mě nejde video posunout obrazem. Vždy když posuvníkem hnu tak se obraz rozkoskuje a zasekne. :shock: HD je NTFS. Děkuju předem Tom.
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

A jak jsi při převodu nastavil bitrate? Nemáš tam třeba VBR a nějaké exotické hodnoty? A čím jsi to převáděl?
vss Vodnik DrC+ (kp)
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

to si asi nejak divne nastavil, prekontroluj nastaveni... mas tam keyframes?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Badis
Začátečník
Začátečník

Už je to lepší

Příspěvek od Badis »

Zdarec!! Děkuju za ohlasy. Už je to trochu lepšííí! :D Byl jsem moc rychlý. V PowerDVDčku to jede i poposouvá obrazem.Jen se to do toho přehrávače na začátku hrozně dlouho načítá! :o :o A já byl moc netrpělivý :oops: Ale ve WMP10 stále nic,stále nic. :sad: Video nabírám přez Cannopus ADVC 1394 komprimuju Cannopuc Procoder 1.5 (constant bitrate, video bitrate 6000kbps)
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Jestli můžu doporučit, tak si sežeň Procoder 2.0, je výrazně lepší a rychlejší. A zkus nastavit 2-pass VBR s bitrate average 6000 maximum 8000, rozdíl je docela znát
vss Vodnik DrC+ (kp)
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“