NAS server D-link DNS 320 - tisková fronta

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

NAS server D-link DNS 320 - tisková fronta

Příspěvek od Václav Sedlář »

Dobrý den, mám doma NAS Server D-link DNS 320 a k němu připojenou přes USB tiskárnu HP D2360... Vše funguje, tiskne, ale problém je že se jaksi nevyprazdňuje tisková fronta, takže když tisknu, a po dotištění kliknu ve win 7 na Zařízení a tiskárny-tiskárna, tak mi to ukáže čekající dokumenty ve frontě...

Musím otevřít nastavení serveru a tam kliknout na volbu smazat frontu...pak to zmizí i ve win 7...když toto neudělám, tak při dalším tisku se vytiskne to co je ve frontě+nový tisk...a takto se to hromadí...

Nevíte co s tím? Dělá to na všech PC i noteboocích...díky za pomoc...
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: NAS server D-link DNS 320 - tisková fronta

Příspěvek od Weslo »

čekat na update fw od dlinku. Evidentní chyba FW.
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Ahoj, koukám že vyšla nová verze FW, tak bych jí chtěl zkusit dát do NASu, jenže mám obavu/dotaz:

Hrozí, že přijdu o data na disku? Disky jsou dva v raid1 poli... Jaká bývá úspěšnost/riziko při nahrávání nového FW?

díky
mir3kj
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mir3kj »

Toho bych se moc nebál. Sám jsem upgradocal FW na tom samém NASu co máš ty a že by došlo ke ztrátě dat, to ne. Taky je pak možnost ty disky vyndat, updatnout FW a zase je tam zapojit..
Asus P8Z68-V/Gen3 ||| I7 2600k ||| Asus HD4870x2 + Accelero Xtreme ||| Kingston 2x4Gb HyperX 1333Mhz ||| WD 640Gb + WD 500Gb + WD 300GB + SG 300GB ||| Corsair WX550 550W

Dell Vostro 3450 + Fujitsu Siemens Lifebook E4010D
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Tak jen aby se to tu mohlo uzavřít...update firmware pomohl...vše proběhlo bez problémů...teď mám verzi 2.02 (původně 2.00) a už není problém s tiskovou frontou...

Zde se to může zamknout...
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“