Zdravim vas Lidičkové. Jsem tu novej takže mě nějak nebombardujte svýma řečma. Pročetl jsem si forum obdobně k mé chybě a jen podobné problémy ale nic přesnějšího. PC mam asi 2 měsíce nový takže to není jetá kočka. DO včerejška mi běžěl PC bez problému. Chyba je asi taková abych ji popsal vubec správně. Při hraní PC hry se mi sekne obrazovka vyskočí všechny možné barvy sekne se zvuk a hodí mi to do mrtvé modré obrazovky. Po restartu už při nabíhání systému mam kostičkovanou obrazovku černo bílou. Předtim mi to dělalo jen ve hře ted mi to dělá už při spuštění PC i při spuštění testu 3Dmark nebo jen stability test od Nvidie. teplota procestoru je 40stupnu grafika 42 stupnu. Na procaku mam velky chladič takže ten to uchladí. Boční kryt mam sundanej

v případě že bych PC zahltil. Takřka ze dne na den mi to udělalo. Kábel od Monitoru mam dobrý. Grafika je nasazena správně. Ovladače na grafiku přeinstalované. Obnovený systém také proveden. Grafika nevypadá že by byla poškozená vizualně a ani nesmrdí že by tam nějaka kapacita prdla nebo odpor.
WIndows 7 ultimate X64
grafika: NVIDIA geForce GTX 460
procesor: AMD phenom II X6 1055T
2HDD samsung 500GB a STbaracudu 160GB
paměti: CORSAIR 2x2GB DDR3
zdroj SEASONIC SS-650HT
mam v plánu přehodit grafiku co mi tu leží starší zda mi to bude dělat tím bych možná i zjistil zda to bude grafikou a přeinstalovat WINY Pokud vás někoho něco jiného napadá alternativnějšího tak jsem pro.