Mám dotaz ohledně zapojení LED TV ke grafické kartě přes HDMI.
Primárně mám obraz nastavený na monitor LG 24" a zvuk z integrované zvukovky do 2.1 reproduktorů.
Pokud přepnu zobrazení na LED TV přes HDMI, tak mi jde pořád zvuk do 2.1 repro a ne do TV.
Aby mi zvuk v TV přes HDMI fungoval, tak musím ve správci zařízení zakázat integrovanou zvukovku a nechat povolenou ATI high definition audio, což vyžaduje restart počítače.
Pak mi zvuk funguje, ale je to velmi nepohodlné řešení, včetně zpětného přepnutí na monitor, opět vyžaduje povolení integrované zvukovky a restart:-(
Může mi někdo prosím poradit nějaký snadnější způsob, pokud existuje?
Operační systém mám Windows 7 64bit...
HD 6950 přepínání zvuku mezi monitorem a televizí
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Komix23
- Nováček

-
- Krteq
- Čestný člen

-
Re: HD 6950 přepínání zvuku mezi monitorem a televizí
Stačí v ovládacích panelech a nastavení zvuku přehodit primární zvukový adaptér.
- Komix23
- Nováček

-
A jo, to mě nenapadlo, díky 
- v4$!L
- Nováček

-
tohle řešení tak zatím používám, ale nevíte někdo o nějakém způsobu, jak udělat, ayb na 2 zvokovych výstupech(hdmi a integrovana zvokovka) šel naráz 1 a ten samý zvuk? mam TV s monitorem nastavenou v rezimu DUPLIKACE a neche se mi to pořád přepínat :-/
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Toto obecně není možné, jsou to totiž 2 nezávislé zvukovky a umí to pouze SW co podporuje práci s více zvukovkami najednou, což jsou obvykle profesionální editační/mix softy, atd. Tudiž standardně to nepůjde.