pc nereaguje

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
petrcz94
Nováček
Nováček

pc nereaguje

Příspěvek od petrcz94 »

Zdravím dneska jsem menil vetracek ve zdroji a pri zapnuti pc proste nereaguje nic normalne se zapne jenze na monitoru se nic neukaze vse se toci mys sviti ale proste se nic nezobrazi nevite co stim prosím :(

Edit Hladis// Presunuto do spravne sekce.
Nagant
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: pc nereaguje

Příspěvek od Nagant »

Kabely jsou zapojeny jak byly (včetně přídavného napájení 12V, je-li na základní desce použito)?
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

No jestlize problem nastal po vymene vetraku ve zdroji ,tak bych hledal chybu tam. Jakpak jsi ten vetrak menil (postup) a o jaky zdroj jde ?
petrcz94
Nováček
Nováček

Příspěvek od petrcz94 »

ja nic neodpojoval jen sem ho rozebral vyndal starej dal tam novej a zase slozil takze zadny kabel sem neodpojoval (tento problem se mi staval kdyz sem treba prenesl pc tak se delo to co pisu vise ale stacili profouknout ramky a kdyz to nepohohlo tak trosku poklepat pc o zem a nabehl) ale ted proste nic :( pc uz mam 4 roky jestli to je deska v haji tak to mam teda radost :sad:

zdroj je bluestorm II 500 a postup vyndal z bedny (kabeli jsem nechal zapojeny ) polozil na stul odsrouboval vyndal stary nasrouboval novi a zase dal do bedny

takhle jsem to uz delal jednou a vse fungovalo normalne

ted me tak napada nemuze to byt hdd ? ale to by mal nabehnout aspon bios ne

http://www.youtube.com/watch?v=7t2PzJut ... e=youtu.be zde jeste prikladam video ten zvuk dela dvd romka a to pred tim nedelala

prosim pomoc :(

Hladis// spojeni prispevku ,pouzivej edit
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Jednoduse pokuds v minulosti s PC musel bouchat ,tak muzes mit nekde studenak. Takze poradne vse pozapojuj znova a s kabely zahybej. Pokud to nepomuze ,tak odpoj vse nepotrebne k dostani se do BIOSu. Pak vyzkousej jiny zdroj nebo tento zdroj zkus jinde. Tim vyloucis zda to je zdrojem nebo deskou.
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

odpoj mechaniku,hdd a zapni pc a dej vědět jestli to najelo do biosu
petrcz94
Nováček
Nováček

Příspěvek od petrcz94 »

tielka píše:odpoj mechaniku,hdd a zapni pc a dej vědět jestli to najelo do biosu
toto jsem skousel a nic i pres integrovanou grafiku to nic nedela
tielka
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od tielka »

Tak v tom případě odpoj všechno,zkontroluj ram jestli jsou řádně zacvaklé vytáhni na pár minut baterku jestli máš někde jinou tak ji tam strč.znovu vše pozapojuj a zkus to.pokud to nerozchodiš tak potom jak psal hladis vylučovací metoda.
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“