pc nereaguje
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- petrcz94
- Nováček
-
pc nereaguje
Zdravím dneska jsem menil vetracek ve zdroji a pri zapnuti pc proste nereaguje nic normalne se zapne jenze na monitoru se nic neukaze vse se toci mys sviti ale proste se nic nezobrazi nevite co stim prosím
Edit Hladis// Presunuto do spravne sekce.
Edit Hladis// Presunuto do spravne sekce.
- Nagant
- Mírně pokročilý
-
Re: pc nereaguje
Kabely jsou zapojeny jak byly (včetně přídavného napájení 12V, je-li na základní desce použito)?
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
- Hladis
- Moderátor
No jestlize problem nastal po vymene vetraku ve zdroji ,tak bych hledal chybu tam. Jakpak jsi ten vetrak menil (postup) a o jaky zdroj jde ?
- petrcz94
- Nováček
-
ja nic neodpojoval jen sem ho rozebral vyndal starej dal tam novej a zase slozil takze zadny kabel sem neodpojoval (tento problem se mi staval kdyz sem treba prenesl pc tak se delo to co pisu vise ale stacili profouknout ramky a kdyz to nepohohlo tak trosku poklepat pc o zem a nabehl) ale ted proste nic pc uz mam 4 roky jestli to je deska v haji tak to mam teda radost
zdroj je bluestorm II 500 a postup vyndal z bedny (kabeli jsem nechal zapojeny ) polozil na stul odsrouboval vyndal stary nasrouboval novi a zase dal do bedny
takhle jsem to uz delal jednou a vse fungovalo normalne
ted me tak napada nemuze to byt hdd ? ale to by mal nabehnout aspon bios ne
http://www.youtube.com/watch?v=7t2PzJut ... e=youtu.be zde jeste prikladam video ten zvuk dela dvd romka a to pred tim nedelala
prosim pomoc
Hladis// spojeni prispevku ,pouzivej edit
zdroj je bluestorm II 500 a postup vyndal z bedny (kabeli jsem nechal zapojeny ) polozil na stul odsrouboval vyndal stary nasrouboval novi a zase dal do bedny
takhle jsem to uz delal jednou a vse fungovalo normalne
ted me tak napada nemuze to byt hdd ? ale to by mal nabehnout aspon bios ne
http://www.youtube.com/watch?v=7t2PzJut ... e=youtu.be zde jeste prikladam video ten zvuk dela dvd romka a to pred tim nedelala
prosim pomoc
Hladis// spojeni prispevku ,pouzivej edit
- Hladis
- Moderátor
Jednoduse pokuds v minulosti s PC musel bouchat ,tak muzes mit nekde studenak. Takze poradne vse pozapojuj znova a s kabely zahybej. Pokud to nepomuze ,tak odpoj vse nepotrebne k dostani se do BIOSu. Pak vyzkousej jiny zdroj nebo tento zdroj zkus jinde. Tim vyloucis zda to je zdrojem nebo deskou.
- tielka
- Středně pokročilý
odpoj mechaniku,hdd a zapni pc a dej vědět jestli to najelo do biosu
- petrcz94
- Nováček
-
toto jsem skousel a nic i pres integrovanou grafiku to nic nedelatielka píše:odpoj mechaniku,hdd a zapni pc a dej vědět jestli to najelo do biosu
- tielka
- Středně pokročilý
Tak v tom případě odpoj všechno,zkontroluj ram jestli jsou řádně zacvaklé vytáhni na pár minut baterku jestli máš někde jinou tak ji tam strč.znovu vše pozapojuj a zkus to.pokud to nerozchodiš tak potom jak psal hladis vylučovací metoda.