Inno3D GeForce 4 MX440 64MB 128bit - SHIT
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Miki Frosty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Inno3D GeForce 4 MX440 64MB 128bit - SHIT
Jelikož jsem se při koupi GK nezaměřoval na výkon ( nijak extrémně hry nepařím - a na občasné strategie to stačí), rozhodl jsem se pro GK viz nadpis.
Tu první jsem reklamoval na vadný větráček hned druhý den. Bez řečí mi ji vzali do reklamace a hned jsem dostal novou (stejný typ).
Chodila slušně, ale druhý den začala zlobit po pěti minutách v H-Life. Hra běžela plynule dál, ale s částečným rozkladem obrazu. Po ukončení hry rozklad obrazu zůstal i ve woknech, a při restartu se na úvodní obrazovce objevilo jen pár zmatených znaků. Pro jistotu ji odzkoušel kolega - se stejným výsledkem!!!
Obecně platilo: čím vyšší rozlišení, tím byl rozklad méně patrný. To nic nemění na tom, že s INNO3D jsem definitivně skončil, dnes jsem jim to tam zavezl a obratem si vzal FX 5700 128MB (128bit) od MSI, HOWKH!
Tu první jsem reklamoval na vadný větráček hned druhý den. Bez řečí mi ji vzali do reklamace a hned jsem dostal novou (stejný typ).
Chodila slušně, ale druhý den začala zlobit po pěti minutách v H-Life. Hra běžela plynule dál, ale s částečným rozkladem obrazu. Po ukončení hry rozklad obrazu zůstal i ve woknech, a při restartu se na úvodní obrazovce objevilo jen pár zmatených znaků. Pro jistotu ji odzkoušel kolega - se stejným výsledkem!!!
Obecně platilo: čím vyšší rozlišení, tím byl rozklad méně patrný. To nic nemění na tom, že s INNO3D jsem definitivně skončil, dnes jsem jim to tam zavezl a obratem si vzal FX 5700 128MB (128bit) od MSI, HOWKH!
AMD Athlon64 3200+(Winchester) :: DFI LANParty NF3 Ultra-DAGF :: 1024 MB DDR400 CL3 A-Data :: Sapphire Ati Radeon 3850 512MB AGP :: Seagate 160GB EIDE + WD 500GB SATA :: DVD-RW LG GSA-4163B :: 22'' LCD BENQ G2220HD ::
- zombux
- Odborník PCT

- prf.KuBA
- Středně pokročilý

- Miki Frosty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak ale, když se vo tom ví, tak proč to vůbec dávaj do prodeje, bych je za to picnul do vazu!!! Sem kvůli reklamacím za posledních čtrnáct dnů projezdil pětikilo - kdybych ho dal blbec radši za kartu hned!!!
Inu, po bitvě ...
I`m stupid!
Inu, po bitvě ...
I`m stupid!
AMD Athlon64 3200+(Winchester) :: DFI LANParty NF3 Ultra-DAGF :: 1024 MB DDR400 CL3 A-Data :: Sapphire Ati Radeon 3850 512MB AGP :: Seagate 160GB EIDE + WD 500GB SATA :: DVD-RW LG GSA-4163B :: 22'' LCD BENQ G2220HD ::
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
S inno3D mam v poslednom case tiez dost zle skusenosti.......
FX5700 .... ide na reklamaciu cca. 3KS z 5 ......
Lacne G4 MX440/MX4000 su na tom asi nejak podobne....
FX5200 od inna mi v poslednej zasielke odisli vlastne vsetky ....
FX5600 a 4Ti 4200 ktore som nedavno par ks bral nastastie funguju bez problemu....... podobne ako FX5900XT ......
Inno3D sa vsak jednoznacne za posledneho pol roka hrozne zhorsilo.... tiez doporucujem pripadnim zaujemcom o tieto karty poobzerat sa po niecom inom..... ( aj ked drahsom... ) ..... pripadne radcej Manli ( na ktore sa rozhodne takto nestazujem... najme na ich ATI rakty.... )
FX5700 .... ide na reklamaciu cca. 3KS z 5 ......
Lacne G4 MX440/MX4000 su na tom asi nejak podobne....
FX5200 od inna mi v poslednej zasielke odisli vlastne vsetky ....
FX5600 a 4Ti 4200 ktore som nedavno par ks bral nastastie funguju bez problemu....... podobne ako FX5900XT ......
Inno3D sa vsak jednoznacne za posledneho pol roka hrozne zhorsilo.... tiez doporucujem pripadnim zaujemcom o tieto karty poobzerat sa po niecom inom..... ( aj ked drahsom... ) ..... pripadne radcej Manli ( na ktore sa rozhodne takto nestazujem... najme na ich ATI rakty.... )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Miki Frosty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Byť to nepatří do téhle sekce, musím reagovat:
Zkrátka jsem přinesl domů MSI K7N2G-L sestavil to, zapnul a nic; tak jsem jim to šel vomlátit vo hlavu a vzal si ASUS A7V600-X a přikoupil si GK viz nadpis a...
Moje první reklamace byla před čtrnácti dny a to u značkové desky ( alespoň se domnívám, že MSI je solidní značka) bohužel jsem si asi nevybral správný čipset - prostě jsem chtěl ušetřit (viz.výše) a...prf.KuBA Zaslal: st 29. září 2004, 15:42 Předmět:
--------------------------------------------------------------------------------
Já jsem vždy pro renomované výrobce (:
Zkrátka jsem přinesl domů MSI K7N2G-L sestavil to, zapnul a nic; tak jsem jim to šel vomlátit vo hlavu a vzal si ASUS A7V600-X a přikoupil si GK viz nadpis a...
- zombux
- Odborník PCT

bohužel, dneska už moc neplatí zavedené značky... jak MSI tak ASUS tak jakejkoliv jinej "značkovej výrobce" je schopnej ti prodat zmetek, je to dáno mimo jiné snižováním výrobních nákladů. prostě mi připadá že "kvalita" už není jak bývala. takže konkrétně MSI třeba vyrábí desky s kvalitními parametry, ale velké procento jsou problémové šmejdy. dříve když se řeklo MSI tak to byl pojem, dneska je to průměr.... v jistém smyslu slova stabilní kvalitu si drží snad jen značkové desky od Intelu.
nechci se tady nikoho dotknout (že Shite) tím že kritizuju MSI, je jedno o jaký značce se mluví, vyjde to nastejno. MSI jsem vybral jako náhodnej příklad protože se tady o MSI mluví a chci tím jen říct že můžeš koupit jakou značku chceš a stejně můžeš narazit na krám
nechci se tady nikoho dotknout (že Shite) tím že kritizuju MSI, je jedno o jaký značce se mluví, vyjde to nastejno. MSI jsem vybral jako náhodnej příklad protože se tady o MSI mluví a chci tím jen říct že můžeš koupit jakou značku chceš a stejně můžeš narazit na krám
ignorelist: kremrole a dezoláti
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Jako máš pravdu třeba s těma deskama, pravda že to není jako dřív, zmetků je plno...Spíše jsem to myslel že když si třeba koupím dobrou značku tak v krabici najdu to co chci...a ne že tam jsou třeba úplně jiné paměti než má soused...zombux píše:bohužel, dneska už moc neplatí zavedené značky... jak MSI tak ASUS tak jakejkoliv jinej "značkovej výrobce" je schopnej ti prodat zmetek, je to dáno mimo jiné snižováním výrobních nákladů. prostě mi připadá že "kvalita" už není jak bývala. takže konkrétně MSI třeba vyrábí desky s kvalitními parametry, ale velké procento jsou problémové šmejdy. dříve když se řeklo MSI tak to byl pojem, dneska je to průměr.... v jistém smyslu slova stabilní kvalitu si drží snad jen značkové desky od Intelu.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- Oi!@n
- Začátečník

Já sem teď sestavoval 5 kompů stejné konfigurace a koupil do nich MSI K7N2 Delta Platinum. Řikal sem si: "MSI a platinová edice, to musí zaručeně fachat bez problémů". Teď chodím už druhým týdnem na reklamační. Jednou nenabíhá BIOS pak to zase nebootuje žádnou mechaniku. Pokaždý mi řekli, že s tim nic nebylo, vrátili a najednou to fungovalo. Ještě, že je to jen jedna deska. Čekám na poslední reklamaci a pak si nechám vrátit prachy.
To jen tak okrajově k těm značkám.
To jen tak okrajově k těm značkám.
Macbook Pro 13 2020 | i5 / 16 /512