gigacomputer.cz

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
HPpavilion
Nováček
Nováček

gigacomputer.cz

Příspěvek od HPpavilion »

Ahoj chtěl bych se zeptat na tuhle stránku.Dá se jí věřit,je zboží v pořádku? Nezdá se mi to hlavně proto,že když chci název notebooku zadat na Heuréce vyjede mi jenom tahle stránka.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: gigacomputer.cz

Příspěvek od Butch »

Co jsem postrehl v prubehu let na foru, tak dost lidi s nimi ma spatnou zkusenost. Osobni zkusenost nemam. Zkus si vyhledat pomoci funkce "hledat" a uvidis sam :-)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
sajdak
Nováček
Nováček

Příspěvek od sajdak »

U nich by si nic nekoupil byl jsem tam na praxi a to co sem viděl to mi stačilo. Většina věcí co tam maj sou repasy z Německa nebo Španělska. Opravdu nedoporučuji.
Coffei
Nováček
Nováček

Příspěvek od Coffei »

U každého zboží by mělo být uvedené, zda jde o repas (určo nebrat), nebo o nový kus. Neznalý zákazník, který si toho nevšimne, to může považovat za výhodnou koupi, ale ve většině případů se nevyplatí. Pokud jde o koupi nového ntb, tak bych se asi nebál... Nicméně osobní zkušenost s obchodem taky nemám.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ne vždycky je repasovaná technika špatná, naopak dá se za super peníze koupit hodně pěkný stroj, záruka je na to obvykle půl roku, někde rok. druhá věc je že ne u každé firmy je ten repas provedený pořádně.
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
S.h.I.t.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od S.h.I.t. »

Obecne je problem s rklamaci - je to repas, gigacomputer dava od problem velmi rad ruce pryc.
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Presne jak zde bylo receno, jedna se o repasovane notebooky a uz fakt, ze Giga lze o tom, ze se jedna o nove kusy z vystav a podobne kecy by me odradilo.

Udavana zaruka je pouze uplatnitelna u Giga, ale budes mit smulu, kdyz nebudes mit pevne nervy a znameho pravnika, ktery Ti pomuze pri problemech.

Kazdopadne vubec nechapu, jak u nich muze nekdo cokoliv koupit, kdyz maji vse predrazene a 100 let za opicema.

Radeji si vyber normalni zbozi v proverenem obchodu typu CZC, Alza apod a budes mit klid.

Nevidim jediny duvod, proc u Giga cokoliv koupit.
Asus Rog Strix G18
osprey
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od osprey »

jsou to zlodeji a podvodnici, nic jineho, firme se velkym obloukem vyhnete bohuzel jsem se take zaradil to te skupiny kterou a nestydim se to napsat OKRADLI, zakaznik jste pro ne pouze do te doby dokud nezaplatite, pak se z vas stava nechteny odpad a jste jim u pr***
^_^ Q6600 :: P5Q Deluxe :: Corsair 4GB :: Samsung 1TB :: GeForce 9800GTX+ :: LCD Samsung 20''
JakubLight
Nováček
Nováček

Příspěvek od JakubLight »

Kupoval jsem na e-shopu Pavilion a mám teda dobrou zkušenost. Sice jsem musel čekat, než ho měli na skladě, ale vyplatilo se. Jeden známý se odvážil koupit repasovaný počítač a je nadšený. Za nízkou cenu pořídil bezva kus. Ani jeden jsme taky neměli problém s podporou zákazníků.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

JakubLight píše:Kupoval jsem na e-shopu Pavilion a mám teda dobrou zkušenost. Sice jsem musel čekat, než ho měli na skladě, ale vyplatilo se. Jeden známý se odvážil koupit repasovaný počítač a je nadšený. Za nízkou cenu pořídil bezva kus. Ani jeden jsme taky neměli problém s podporou zákazníků.
Hm zajimave aby hned prvni prispevek po registraci na foru otevrel rok stare tema a napravoval reputaci eshopu...
Ucelova obhajoba nebo nahoda?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

jn to je náhodička :lol:
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“