Problém s 6850
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- CZECHBorek
- Začátečník

-
Problém s 6850
Zdravím, mám problém s AMD 6850. Problém je nasledující, při zapnutí PC jede všechno normalně ale když najedu na YOUTUBE nebo tak, tak se mi zobrazi černa obrazovka jako bych vypl PC ale jede dal a monitor nepřijmá žadne data. Někdy to udělá 2x a stači restart pak to jede normalně. Děla to u her Crisis 2 a takových naročnějších u CS 1.6 nic. Děkuji za všecny rady.
- Butch
- Středně pokročilý

Re: Problém s 6850
Tohle mi delala karta 6850tka co ted mam, kdyz jsem dlouho paril a byla pretaktena, pritom teploty byly ok.
Asi bych musel pridat voltaz, ale na to jsem se vykaslal a nechal ji v defaultu.
Zrusil jsem OC a od te doby bez problemu. Stahni si GPU-Z a podivej se na teploty.
Ale pri U-tube by se nemela grafika nijak zvlast zatezovat, tam je to divne.
Asi bych musel pridat voltaz, ale na to jsem se vykaslal a nechal ji v defaultu.
Zrusil jsem OC a od te doby bez problemu. Stahni si GPU-Z a podivej se na teploty.
Ale pri U-tube by se nemela grafika nijak zvlast zatezovat, tam je to divne.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- nevidany
- Začátečník

-
- CZECHBorek
- Začátečník

-
Skusim ale fakt nevím na tom Youtube mi to nesedí tam je jen 2D a žádné zatížení třeba u Crysis to beru hraju na nejvyšší a na konci kola (v MP) se to jako že vypne ale jinak stači to 2x restartovat a pak už to jede normalně.
- durod
- Středně pokročilý

na youtube se grafika lehce pretaktuje,mozno nestaci napeti. SKus zakazat HW akceleraci,mozna to pomuze
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- nevidany
- Začátečník

-
Prostě v rabitoru uprav napětí, flashni bios a uvidíš. Myslím si, že to je tím. Jinak padání grafiky normální není - buď je tedy vadná (a pomůže úprava napětí, či reklamace) a nebo máš mizernej zdroj....
- CZECHBorek
- Začátečník

-
napětí moc upravovat nechci ale už jsem vypl tu HW akceleraci a zatim nic pokud se to objeví znovu upravuju napětí a ještě ke grafice je to default neni OC a je to od Asusu
- nevidany
- Začátečník

-
- CZECHBorek
- Začátečník

-
Napětí měnit nebudu snížil jsem takty a furt to padá tak jde do reklamace a uvidim co mi řeknou
- nevidany
- Začátečník

-
Snížil jsi takty ve 3D, tím UVD nepomůžeš... Ale což, reklamace je snazší než se učit něco nového a rozhodně máš na ní právo.