Zdravim,
koupil jsem z druhé ruky acer TM8371,notebook jsem ozkoušel při předání,byl pouze nefunkční touchpad.Přinesl jsem notebook domu a ozkoušel,vše ok až na ten touchpad.Tak jsem notebook rozebral a touchpad spravil,když ale jsem notebook zapnul objevila se na pravý straně tmavší vlnka a několik černých bodů(http://imageshack.us/photo/my-images/82 ... 75815.jpg/)
Toto tam ale předtim nebylo!Na externim monitoru vše ok.Do displeje jsme se nehrabal,jen jsem ho utřel ubrouskem na lcd.Takže má otázka je jasná:čím to bylo způsobeno a co je v prd...?
Děkuji
Tmavá vlnka na LCD
Moderátor: maXXmilian
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Tmavá vlnka na LCD
rozeber a skus dotahnout vsechny konektory co najdes. Mozna si nekd ezavadil o konektor co vede k displeji. za pokus to stoji.
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
konektor k displeji jsem vysunul a zasunul,ale nic někdy potom ukusim i ostatní konektory,teď to mam složený a nechce se mi to zas rozebírat
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak podle servisu je to tim,že se tam dostala vlhkost(ta se tam,ale mohla dostat jen s tech ubrousků)divné...
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to není "vlhkost", do toho LCD někdo něco nalil, LCD vyschlo a zůstala tam tahle "mapa"... 
- bystryi
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Je to opravdu záhada,ale opravit to asi nepůjde.Takže nový displej,ale zatim ho kupovat nebudu,protože mě ta vlnka nějak výrazně neruší