Dobrý den,
poslední dobou jsem se začal více zajímat o problematiku internetového připojení a bezpečnosti na internetových stránkách a logicky mi vyplynula otázka bezpečnosti IP adresy.
Zjistil jsem že tuto ochranu (nebo alespoň částečnou) mohou poskytovat takzvané PROXY servery.
A právě s nimi se obracím o radu na toto forum.
Jaký PROXY server by jste mi doporučili (pokud možno free server)?
Předem děkuji za odpovědi.
PROXY server
Moderátor: Don
- ProfiCraft
- Nováček

-
- myom
- Středně pokročilý

Re: PROXY server
free ani jeden, hrozne pomale
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Alfajk
- Začátečník

-
Re: PROXY server
www.proxy.org a vyber si nekterej z nabizenych,jsou zdarma,ovsem kvalita,rychlost a vubec celkova pouzitelnost je fakt hrozna...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A