jaký operační system?
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- paja97
- Nováček
-
jaký operační system?
Dobrý den, mám starý počítač asi z roku 2005 má procesor amd athlon 64 3000+ 1,6GHZ 1,5GB ram a 512 MB Graf.Karta externí zakl.deska Asus a8v-e deluxe disk :250GB, a chtěl bych se zeptat jaký operační system jestli windows xp nebo windows 7 protože W7 nemají takové systemové naroky ale nevim zda to zvladne deska ? děkuji za odpověd.
- Butch
- Středně pokročilý
Re: jaký operační system?
Ja bych tam dal Xpcka
Provozovat W7 na 1,5GB ram sice teoreticky muzes, ale prakticky to bude des.
Pokud nepotrebujes z nejakeho duvodu DX 10, 11, tak bych sel do Win XP.
Nevim co mas za grafiku, ale jestli podobneho data jako zbytek pc, tak jeste DX10 mit nebude.
Tady je to bez debat, Xpcka jednoznacne
Provozovat W7 na 1,5GB ram sice teoreticky muzes, ale prakticky to bude des.
Pokud nepotrebujes z nejakeho duvodu DX 10, 11, tak bych sel do Win XP.
Nevim co mas za grafiku, ale jestli podobneho data jako zbytek pc, tak jeste DX10 mit nebude.
Tady je to bez debat, Xpcka jednoznacne
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Lokomotiva
- Začátečník
Já bych řekla, že je to jedno,
ale podstatné bude, jestli seženeš sedmičkové drivery.
Aby ti nechyběl třeba driver síťovky nebo zvukovky.
ale podstatné bude, jestli seženeš sedmičkové drivery.
Aby ti nechyběl třeba driver síťovky nebo zvukovky.
- Shit
- Odborník PCT
S drivery pro W7 problém nebude - s velkou pravděpodobností už budou obsaženy v samotných W7.
Zkoušel jsem podobnou sestavu a W7 mě tam chodily o chlup lépe, než WXP. Největší brzdou bývá i u těchto starších sestav starší pevný disk.
Zkoušel jsem podobnou sestavu a W7 mě tam chodily o chlup lépe, než WXP. Největší brzdou bývá i u těchto starších sestav starší pevný disk.