http://gamezone.quick.cz/Clanek.asp?idC=12538
Bloodrayne 2 je gold
Moderátor: Baneshee
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Bloodrayne 2 je gold
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
videls nejake Video? ja sem videl a vypada to supr,sem i regly na ofic strankach,jenze sem tedka zapomel www

Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Dostalo se mi do rukou demo a je to vyborny, čistá zabava a akce. Ta zenská prošla od jedničky nejakou zkrášlovaci kurou, vypada jeste o dost líp
V tech vecernich satech to proste nemá chybu
Jak to vypada s plnou verzí?? Na netu jsem videl, ze by to melo vyjit "early 2005" tak snad kazdym dnem ...
Jak to vypada s plnou verzí?? Na netu jsem videl, ze by to melo vyjit "early 2005" tak snad kazdym dnem ...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
taky netrpelive ocekavam,demo mam ale nezkousel sem,necham se prekvapit fullovkouSentenced píše:Dostalo se mi do rukou demo a je to vyborny, čistá zabava a akce. Ta zenská prošla od jedničky nejakou zkrášlovaci kurou, vypada jeste o dost lípV tech vecernich satech to proste nemá chybu
![]()
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jen ho klidne zkus, je tam dost slušnej level
Nejvic se mi líbí ty vražedný komba, akorat si je Rayne tak nejak vybira sama, takze moje oblibene vysátí a rozpůlení nebožáka na 2 se nevidí moc často
Vetsinou jen obět mrskne na zem a usekne ji hlavu
Vetsinou jen obět mrskne na zem a usekne ji hlavu
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- TotalTrum
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- FFido
- Nováček

-
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
JJ, všimnul jsem siFFido píše:Právě sem dohrál demo a je to náááááááářez už se těšim na full. Jo a mimochodem Rayne si komba nevybírá sama, ale záleží na tom jak nepřátele "nakousneš" zepředu a nebo zezadu. Všechny pohyby jsou napsaný když ve hře dáš ESC a pak move list.
Akorat si u toho asi zlamu prsty, jsou to na me šileny kombinace
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
brutus,brutus,brutus,jeste krvavejsi nez predesly dil,vysavani je jeste zabavnejsi,ovladani mozna mohli nechat z BL1,tady se me zda kamera takova dost neprehledna,grafika prumer 1280*1024*all,celkove jde o povedene pokracovani
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dr.Evil
- Začátečník

ta recenze stoji za prd, strasne to tam schazuje...
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
No jo, neni nad to než když recenzuje akční hru nekdo kdo nemá rád akční hry
Pokud nekomu prijdou krvavy hry jako zabava pro pubertální nedochůdčata, tak ji tezko pochválí. Já říkám - krve neni nikdy dost
Zatim soudim jen podle dema, ale verim, ze tohle je bomba - i když asi bezduchá
Pokud nekomu prijdou krvavy hry jako zabava pro pubertální nedochůdčata, tak ji tezko pochválí. Já říkám - krve neni nikdy dost
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jasne ze je to bomba totalni!!!fakt se u toho bavis a jsou tam i chytaky,napr jak na bossy,postup do dalsiho lvlu..napr jsi musel nahazet 3 upiry do krbu:)) docela narez,tu recenzi delal nejaky magor, v BL2 jsou tedka mazane komba,usekavani koncetin,ctvrceni lidi:)Sentenced píše:No jo, neni nad to než když recenzuje akční hru nekdo kdo nemá rád akční hry![]()
Pokud nekomu prijdou krvavy hry jako zabava pro pubertální nedochůdčata, tak ji tezko pochválí. Já říkám - krve neni nikdy dost![]()
- Dr.Evil
- Začátečník

odkud se stahli to demo?
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jenze demo je takove divne,full verze je vypyplanejsi:)Sentenced píše:Já ho mel z tiscali, mel bys ho tam najítFakt to stojí za to, prave ty komba - to je paráda. Končetiny lítaj všude kolem ..
- killerTJ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: