SVI a "neexistující body obnovení"
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- 50koruny
- Nováček
-
SVI a "neexistující body obnovení"
zdravím.mám problém s vymazáním starých bodů obnovení.v SVI mi zůstali systémové soubory bodů obnovení v objemu 20GB, nástroj obnovení systému je nevidí, ani nástroj vyčištění disku je nevidí.zkoušel jsem je smazat ručně, přiradil jsem si práva k celým system volume information, ovšem chyba.k týmhle 6 souborům mi práva windows nepřiradil, vyhodil chybu.Nelze zobrazit aktuálního vlastníka, nelze nastavit nového vlastníka ani zdědit soubor.nelze změnit max velikost zálohy.nehnu s tým.zkoušel jsem převzít práva k souborům přes nouzový režím,zkoušel jsem scandisk(kdyby náhodou),všechny možné typy obnovení čehokoliv ve vistách a také liveXP windows na usb, ale ten zas neviděl můj disk.asi má problém se sata driverem.live CD jako je Ultimate Boot CD nemůžu zkousit, nejde mi DVD rom disk nemůžu zformátovat a nainstalovat vistu na čistej disk, páč nemám doma disky s dostatkem místa na zálohu mých souborů. můžete mi, prosím pomoct?děkuji.
jsem slovák, českou gramatiku odemně nečekejte.děkuju za pochopení
- Maranov
- Mírně pokročilý
Re: SVI a "neexistující body obnovení"
Ultimate Boot CD lze bootovat z flash. Bude to asi nejjistější řešení. Drivery by mít měl.
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k
"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
- 50koruny
- Nováček
-
Re: SVI a "neexistující body obnovení"
problém NÁHODOU vyřešen.kleslo mi volné místo na disku pod 2GB a Vista si svůj bordel odklidila sama .můžete zamknout...
jsem slovák, českou gramatiku odemně nečekejte.děkuju za pochopení