pár nefunkčních kláves

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
dwine
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

pár nefunkčních kláves

Příspěvek od dwine »

Zdravím, mám malej problém. Přítelkyně má notebook Dell Studio ... před dávnou dobou do něj nalila sladkou šťávu a klávesnice jak se patří začala lepit apod. Nebyl bych chlap když bych se tomu nepodíval na střeva. Oddělal jsem lištu, vyjmul klávesnici a celou jsem jí vypral v jaru. Jak jsem to dělal nesčetněkrát, řádně vysuši, zpět připojil kabel a vše dal na své místo. Ale nyní nefungují některé klávesy, jako Enter, F10, backspace .. mátě nějakou radu?

díky moc, dwine
just wine
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: pár nefunkčních kláves

Příspěvek od kotas »

Prát v jaru? A to abys nebyl chlap že :-D WTF
Nefunguje protože je to totální kraviny ji "prát" v jaru, klávesnici, takhle jsem se dlouho nezasmál, LOOL a konektor funguje? Co třeba ho přepájet nebo tak?
To je fakt masakrální :mrgreen:
A přes klávesnici se určitě dostala ta "sladká šťáva" někde dovnitř, tak buď chlap a rozmontuj to ještě jednou celé a pročisti to, použij třeba elektrosol či technický benzin :arrow:

PRÁT KLÁVESNICI V JARU, TO MUSÍM DÁT NĚKDE DO VTIPÁRNY TODLETO :lol:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“