Zdravím, mám malej problém. Přítelkyně má notebook Dell Studio ... před dávnou dobou do něj nalila sladkou šťávu a klávesnice jak se patří začala lepit apod. Nebyl bych chlap když bych se tomu nepodíval na střeva. Oddělal jsem lištu, vyjmul klávesnici a celou jsem jí vypral v jaru. Jak jsem to dělal nesčetněkrát, řádně vysuši, zpět připojil kabel a vše dal na své místo. Ale nyní nefungují některé klávesy, jako Enter, F10, backspace .. mátě nějakou radu?
díky moc, dwine
pár nefunkčních kláves
- dwine
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
pár nefunkčních kláves
just wine
- kotas
- Středně pokročilý

Re: pár nefunkčních kláves
Prát v jaru? A to abys nebyl chlap že
WTF
Nefunguje protože je to totální kraviny ji "prát" v jaru, klávesnici, takhle jsem se dlouho nezasmál, LOOL a konektor funguje? Co třeba ho přepájet nebo tak?
To je fakt masakrální
A přes klávesnici se určitě dostala ta "sladká šťáva" někde dovnitř, tak buď chlap a rozmontuj to ještě jednou celé a pročisti to, použij třeba elektrosol či technický benzin
PRÁT KLÁVESNICI V JARU, TO MUSÍM DÁT NĚKDE DO VTIPÁRNY TODLETO
Nefunguje protože je to totální kraviny ji "prát" v jaru, klávesnici, takhle jsem se dlouho nezasmál, LOOL a konektor funguje? Co třeba ho přepájet nebo tak?
To je fakt masakrální
A přes klávesnici se určitě dostala ta "sladká šťáva" někde dovnitř, tak buď chlap a rozmontuj to ještě jednou celé a pročisti to, použij třeba elektrosol či technický benzin
PRÁT KLÁVESNICI V JARU, TO MUSÍM DÁT NĚKDE DO VTIPÁRNY TODLETO
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO