Prosííím Pomoc.
Mám TV kartu od CreativeLabs TV Capturer CPH033 s chipem BT848 a nikde nemůžu sehnat drivery pro XPčka. Na install CD jsou max pro win98.
Prodávající mi ji předváděl a říkal, že to pravděpodobně půjde jen pod 98, ale pak to zapojil, spustil XPčka a wokna si našly drivery automaticky samy.
Hodím to do compu já, mám WinXPpro + sp1 a nic.
Je tu jiné řešení, než dva systémy na disku? Díky
TV Capturer (BT848) nejede pod XP?
- smile4me
- Začátečník

-
TV Capturer (BT848) nejede pod XP?
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Skus pouzit soft Dscaler ..... ma vlastnu databaza TV tunerov.... vacsina kariet ( aj uplne hystoricke modeli ), ktore som testoval snim chodia aj bez instalacie ovladacov
( karta je v spravci zariadeny ako nezname zariadenie.... ) .... naviac funguje uplne bezproblemovo..... ( az na absenciu dialkoveho ovladania.... )
Doporucujem vyskusat .....
V dost vela testoch doporucuju pouzivat tento software miesto povodnich softwerom k TV tunerm ( ktore casto nestoja za nic.... ) ......
Download napr. http://www.dscaler.org/downloads.htm
( skus stiahnut niekolko verzii... )
Doporucujem vyskusat .....
V dost vela testoch doporucuju pouzivat tento software miesto povodnich softwerom k TV tunerm ( ktore casto nestoja za nic.... ) ......
Download napr. http://www.dscaler.org/downloads.htm
( skus stiahnut niekolko verzii... )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- smile4me
- Začátečník

-
Zatím jsem tedy vyzkoušel 4.0.1. verzi a nic.
Jo a v tomto prográmku se ladí i tv programy? Mám totiž k té kartě nějaký primitivní prográmek TVview a oproti toho DScalera je to fakt pro tupce. Je do tohoto prográmku aspoň čeština?
Díky
Jo a v tomto prográmku se ladí i tv programy? Mám totiž k té kartě nějaký primitivní prográmek TVview a oproti toho DScalera je to fakt pro tupce. Je do tohoto prográmku aspoň čeština?
Díky
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
V tom programe sa da robit naozaj vsetko co je k TV tuneru treba......
( ladenie, teletext, pamat na programi......... atd ) .....
Zatial fungoval bez ovladacou asi s 30 roznimi TVkartami ktore som skusal........ ( ako Conexan, Philips, BT..... )
Skus najst niekde v TXT ktora verzia priamo podporuje cip tvojho TV tuneru....... ( pozry sa ci nahodou nema nejake ovladace....., narazil som na problem ak karta bola zistana ako znami HW a system sa jej snazil priradit ovladac Dscaler sa snazil pouzivat tento ovladac a Tv fungovala naozaj biede....., bez ovladacou to islo o poznanie lepsie )
Cestina.... neviem...., zatial som ju nepotreboval ... skus pohladat ( ked nenajdes daj veiet vecer nieco pozriem.... )
Pre BT848 by som vyskusal verziu 3.1.0 ....... ( stou to mam odskusane.... )
( ladenie, teletext, pamat na programi......... atd ) .....
Zatial fungoval bez ovladacou asi s 30 roznimi TVkartami ktore som skusal........ ( ako Conexan, Philips, BT..... )
Skus najst niekde v TXT ktora verzia priamo podporuje cip tvojho TV tuneru....... ( pozry sa ci nahodou nema nejake ovladace....., narazil som na problem ak karta bola zistana ako znami HW a system sa jej snazil priradit ovladac Dscaler sa snazil pouzivat tento ovladac a Tv fungovala naozaj biede....., bez ovladacou to islo o poznanie lepsie )
Cestina.... neviem...., zatial som ju nepotreboval ... skus pohladat ( ked nenajdes daj veiet vecer nieco pozriem.... )
Pre BT848 by som vyskusal verziu 3.1.0 ....... ( stou to mam odskusane.... )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163