Nejde se připojit na wifi s OS win7

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
muliku
Začátečník
Začátečník

Nejde se připojit na wifi s OS win7

Příspěvek od muliku »

Zdravim. Mám takový problém. Dělal jsem známým doma internet. Maj nějakej modem od o2 (modem VDSL comtrend vr-3026e). Vše jsem zapojil a OK. Na PC, který je připojen přímo přes kabel v pohodě. Pak na NTB, kde mají Windows XP taky v pohodě. Ale pak mají ještě dva notebooky s Windowsem 7 a tam se nechce připojit. Vypnul jsem tedy všechna zabezpečení a ok. Ale to zase není dobré kvůli sousedům a tak...... Nevíte někdo co to může být? Podle mě je to nějaká ochrana ve win7 (firewall?), která nedovolí se připojit. Poradí prosím někdo?
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejde se připojit na wifi s OS win7

Příspěvek od LiveBomb »

Zkousel si menit typ sifrovani?
Kdyby to byl FW, nepripoji se vubec, tohle bych videl na nejaky renonc ve zvolenem druhu zabezpeceni.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
muliku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od muliku »

no ono se to nepripojilo vubec.... jen vyskocilo takovyto okynko se zpravou ze se nepodarilo pripojit k siti
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

livebomb myslel ze kdyby to bylo firewallem, tak se to nepripoji ani na wifi s vypnutym sifrovanim, ale to pises ze funguje.

zkus zmenit sifrovani na nektere jednodussi, zakladni WEP treba, jen na zkousku. nektere starsi sitovky nezvladaji slozite sifrovani, coz by se u PC s W7 stat nemelo, ale nikdy nevis :-)
muliku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od muliku »

uz jsem to vyresil. Jinak s WEP to fungovalo... Ted jsem to udelal tak, ze jsem dal Centrum sitovych pripojeni a sdileni. Pak jsem dal bezdratove site, vymazal jsem tu sit, se kterou to melo problem, znovu se k ni pripojil a fungovalo to. Zvlastni, ale pracuje to :)
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

nn, tohle je naopak normalni chyba. sitovy profil se ulozil treba se spatnym heslem nebo parametry a pak uz ses pomoci neho nemohl pripojit. smazanim profilu muzes sit znovu nakonfigurovat spravne.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“