Nejde se připojit na wifi s OS win7
Moderátor: Don
- muliku
- Začátečník

Nejde se připojit na wifi s OS win7
Zdravim. Mám takový problém. Dělal jsem známým doma internet. Maj nějakej modem od o2 (modem VDSL comtrend vr-3026e). Vše jsem zapojil a OK. Na PC, který je připojen přímo přes kabel v pohodě. Pak na NTB, kde mají Windows XP taky v pohodě. Ale pak mají ještě dva notebooky s Windowsem 7 a tam se nechce připojit. Vypnul jsem tedy všechna zabezpečení a ok. Ale to zase není dobré kvůli sousedům a tak...... Nevíte někdo co to může být? Podle mě je to nějaká ochrana ve win7 (firewall?), která nedovolí se připojit. Poradí prosím někdo?
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejde se připojit na wifi s OS win7
Zkousel si menit typ sifrovani?
Kdyby to byl FW, nepripoji se vubec, tohle bych videl na nejaky renonc ve zvolenem druhu zabezpeceni.
Kdyby to byl FW, nepripoji se vubec, tohle bych videl na nejaky renonc ve zvolenem druhu zabezpeceni.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- muliku
- Začátečník

no ono se to nepripojilo vubec.... jen vyskocilo takovyto okynko se zpravou ze se nepodarilo pripojit k siti
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
- KOFis
- Mírně pokročilý

livebomb myslel ze kdyby to bylo firewallem, tak se to nepripoji ani na wifi s vypnutym sifrovanim, ale to pises ze funguje.
zkus zmenit sifrovani na nektere jednodussi, zakladni WEP treba, jen na zkousku. nektere starsi sitovky nezvladaji slozite sifrovani, coz by se u PC s W7 stat nemelo, ale nikdy nevis
zkus zmenit sifrovani na nektere jednodussi, zakladni WEP treba, jen na zkousku. nektere starsi sitovky nezvladaji slozite sifrovani, coz by se u PC s W7 stat nemelo, ale nikdy nevis
- muliku
- Začátečník

uz jsem to vyresil. Jinak s WEP to fungovalo... Ted jsem to udelal tak, ze jsem dal Centrum sitovych pripojeni a sdileni. Pak jsem dal bezdratove site, vymazal jsem tu sit, se kterou to melo problem, znovu se k ni pripojil a fungovalo to. Zvlastni, ale pracuje to 
- KOFis
- Mírně pokročilý

nn, tohle je naopak normalni chyba. sitovy profil se ulozil treba se spatnym heslem nebo parametry a pak uz ses pomoci neho nemohl pripojit. smazanim profilu muzes sit znovu nakonfigurovat spravne.