NV 9500M GS nezobrazuje - je možná záměna za jiný model ???

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
ToMFX
Nováček
Nováček

NV 9500M GS nezobrazuje - je možná záměna za jiný model ???

Příspěvek od ToMFX »

Mám problém u svého ntb ASUS M50SV grafikou 9500M GS. Už mám druhou a i ta dosluhuje. Prostě při bootování se někdy nezobrazí obraz, jev je čím dále častější. Když orig. v ntb odešla (začala zobrazovat pouze pruhy), koupil jsem na ebay novou grafiku (stejný model) a už i tento po cca 10 měsících začíná blbnout.
Nechci zas kupovat stejný typ gr. karty. Chtěl bych sehnat jiný typ.

Neví někdo co se dá dát do tohoto ntb. ASUS M50SV za jiný typ grafický karty ? Slot je MXM. Vyobrazen je zde:
http://www.li-pol.cz/shop/index.php?pag ... t&Itemid=1
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: NV 9500M GS nezobrazuje - je možná záměna za jiný model ???

Příspěvek od Baneshee »

Pozor Asus nepouziva standardni MXM slot - vypada na pohled stejne, ale klasicka MXM karta ti tam nepojede - musi byt urcena do ntb Asus. Delaji se pro ten slot ale i Radeony a mely by tam fungovat v pohode. A narozdil od techhle nVidii nechcipou (aspon ne tolik :) ) Treba neco takovyho: http://viewitem.eim.ebay.cz/NEW-ATI-Mob ... 77178/item
Otazka je, jestli se ti do toho chce jeste vrazet tolik penez...
Hlavne se vyhni vymene za GF8400/8600/9300/9500 vsechno to jsou vadny cipy od vyroby co casem zdechnou
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
ToMFX
Nováček
Nováček

Re: NV 9500M GS nezobrazuje - je možná záměna za jiný model ???

Příspěvek od ToMFX »

To Baneshee
Díky za radu. Do nákupu grafiky se mi nechce, ale co mohu dělat. Ani nevím, za kolik bych tento ntb mohl případně prodat (s funkční grafikou).
Trochu jsem ho inovoval oproti originálu. Nyní má 4G RAM, 320G HDD a CPU intel Dual Core2 2.5 GHz. Zkusil bych do něho sehnat tu ATInu HD 3650.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“