Poskladal jsem kamosovi kompl.Co vy na nej?
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- spajk
- Začátečník
Poskladal jsem kamosovi kompl.Co vy na nej?
CPU AMD 2800Xp+
Deska ASUS A7N8X-E(GbLan,SoundStorm,Wifi,FireWire...)
Ram PQI 2x512Mb400Mhz (V dualu333hz)
HDD Maxtor 120Gb 8Mb cache ATA
GK Saphire 9600XT Fireblade 128Mb
DVD/RW Nec 2510
AOC 17 HT731,Genius5.1 ve dreve........
Co myslite?
//ICE - ted sem si vsiml te priserne hrubky v nadpise....
Deska ASUS A7N8X-E(GbLan,SoundStorm,Wifi,FireWire...)
Ram PQI 2x512Mb400Mhz (V dualu333hz)
HDD Maxtor 120Gb 8Mb cache ATA
GK Saphire 9600XT Fireblade 128Mb
DVD/RW Nec 2510
AOC 17 HT731,Genius5.1 ve dreve........
Co myslite?
//ICE - ted sem si vsiml te priserne hrubky v nadpise....
Nic
- sleepise
- Začátečník
-
- prf.KuBA
- Středně pokročilý
Uber na CPU a přidej na VGA...Místo XP2800+ dej XP2500+ a zbylé peníze vraž do grafiky - dej tam R9800PRO Přecejen rozdíl mezi 2500+ a 2800+ není nijak velký, ale rozdíl mezi R9600XT a R9800PRO je hoodně znát a právě grafika dneska udává výkon PC.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- spajk
- Začátečník
prf.KuBA píše:Uber na CPU a přidej na VGA...Místo XP2800+ dej XP2500+ a zbylé peníze vraž do grafiky - dej tam R9800PRO Přecejen rozdíl mezi 2500+ a 2800+ není nijak velký, ale rozdíl mezi R9600XT a R9800PRO je hoodně znát a právě grafika dneska udává výkon PC.
Tak jo dam na to bacha priste vemu lepsi grafarnu.On se ale ten Barton 2500 uz neprodava
Nic
- Marian
- Středně pokročilý
AOC je shit.....to nebrat
Disk radsej Hitachi
Potrebuje dosku s WiFi?...lebo su aj lacnejsie a dobre
Disk radsej Hitachi
Potrebuje dosku s WiFi?...lebo su aj lacnejsie a dobre
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Casemod
- Bathory
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Konkrétně tenhle model AOC je fakt hroznej, měl jsem možnost si to vyzkoušet na dvou monitorech a na obou byl hodně prohnutý levý okraj obrazovky, takže když jsi v tom místě otevřel okno, byl to dost hnusnej pohled a korekcí to nešlo vůbec srovnat. Navíc prohnutí bylo přímo úměrné vyššímu rozlišení.
Bathory
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
nebyl by za ty love lepsi Athlon XP-M
deska se starym chipsetem a jeste ani neni pro AMD nejlepsi volbou...
prumerne pameti
disk radsi hitachi.. ale maxtor taky de
predrazena grafika... 9600Pro by udelala stejnou sluzbu
DVD-RW bez vyhrad
monitor prisernej ODPAD... fuuuuuuuuuuuuuuj... jak si mohl k takovy sestave dat takovej humus...
prumerne pameti
DVD-RW bez vyhrad
monitor prisernej ODPAD... fuuuuuuuuuuuuuuj... jak si mohl k takovy sestave dat takovej humus...
- mr_sheen
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
ten monitor je hnus, k te grafice:lepci volba by 9600pro,jak pise ICE,vzal bych jinou desku napr Epox RDA3+,a skusil sehnat mobile Xp
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- spajk
- Začátečník
To vite nakupovat v Bohemii neni zrovna slast a kdyz jsem tam dosel z kamosem tak vetsinu veci nemeli.On to chtel hned mit(blazen)tak jsem improvizoval.Tohle z toho vylezlo.Ten manas me fakt asi mrzi nejvic.Celkova cena +-37000 i z multifunkcni zarizenim(tisk,scan,copy) a media na paleni(30az50 kusu)ICE píše:nebyl by za ty love lepsi Athlon XP-M
prumerne pameti
DVD-RW bez vyhrad
Nic
- mhl
- Středně pokročilý
-
OMG ses tady rači měl zeptat kde v brně nakupovat než koupit totospajk píše:To vite nakupovat v Bohemii neni zrovna slast a kdyz jsem tam dosel z kamosem tak vetsinu veci nemeli.On to chtel hned mit(blazen)tak jsem improvizoval.Tohle z toho vylezlo.Ten manas me fakt asi mrzi nejvic.Celkova cena +-37000 i z multifunkcni zarizenim(tisk,scan,copy) a media na paleni(30az50 kusu)ICE píše:nebyl by za ty love lepsi Athlon XP-M
prumerne pameti
DVD-RW bez vyhrad
- spajk
- Začátečník
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
levně, ale za to blbě to fakt rulezzzz
u takové sestavy je mi už snad jedno jestli za to dám o nějakej ten litr víc, hlavně že to bude v pořádku!
ten monitor jsem teď jeden prodával a byl v pohodě, samozřejmě že je to shit, ale do kanclu je to pro ty lamy dobrý dost
u takové sestavy je mi už snad jedno jestli za to dám o nějakej ten litr víc, hlavně že to bude v pořádku!
ten monitor jsem teď jeden prodával a byl v pohodě, samozřejmě že je to shit, ale do kanclu je to pro ty lamy dobrý dost
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- mhl
- Středně pokročilý
-
www.petracomp.cz maj docela levno, jestli seš student tak ještě levnějispajk píše:Me slo hlavne o to nakoupit levne Levnejsi prodejnu pro me jako koncovyho uzivatele tezko v Bnre sezenu.Nebo ty o nejake vis?m.h.l píše:OMG ses tady rači měl zeptat kde v brně nakupovat než koupit toto
- spajk
- Začátečník
Jo diky mrknu tam.Da se s nima rozume domluvit,treba na vymene.....?Neni to u Inersparu?To co v ceniku neni da se to u nich objednat,myslim to co nemaji v nabidce.m.h.l píše:www.petracomp.cz maj docela levno, jestli seš student tak ještě levnějispajk píše: Me slo hlavne o to nakoupit levne Levnejsi prodejnu pro me jako koncovyho uzivatele tezko v Bnre sezenu.Nebo ty o nejake vis?
Nic
- mhl
- Středně pokročilý
-
jak co...např. sem jim napsal email jestli by mohli sehnat hitachi 7k250 160GB 8MB PATA, že ho nemaj v ceniku atd... a v poho druhej den sem ho měl za cca 3kkč se studenskou slevou ....ale zase nevedou desky epox... prej s nima maj "špatný" skušenostispajk píše: Jo diky mrknu tam.Da se s nima rozume domluvit,treba na vymene.....?Neni to u Inersparu?To co v ceniku neni da se to u nich objednat,myslim to co nemaji v nabidce.
- Marian
- Středně pokročilý
Ano su v Intersparu a su v pohode. Aj ja mam od nich par veci a teraz si idem tiez kupovat disk.....kludne sa ich opytaj cez ICQ
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Casemod
- Martin1974
- Začátečník
-
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele: