Plexy na PC

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
Bezerker

Plexy na PC

Příspěvek od Bezerker »

Potřeboval bych pomoct. Neví někdo kde se dá v Praze sehnat plexysklo na "díru" do PC? Díky
eXpansion
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eXpansion »

V kazdym hoby obchode (obi, baumax ....)
AMD AthlonXP 2000+ @ 160x12,5=2000Mhz Chladič BOX; Shuttle AN35N Ultra - nVidia nForce2 Ultra; DIMM DDR 2x256MB = 512MB 400MHz CL3.0 @ 320Mhz 2,5-3-3-6; Sapphire Atlantis ATI Radeon 9200 64MB DVI; Genius VideoWonder PRO III; Maxtor DiamondMax Plus 9 6Y080L0 - 80GB;CD-RW Lite-ON LTR-52327S (52x/32x/52x);DVD-ROM - Asus DVD-E616P1; Logitesh MX510
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

eXpansion píše:V kazdym hoby obchode (obi, baumax ....)
Thanx. Já jenom že jsem prolez Bauhaus u nás a tam maj hafo věcí ale přitom nic pořádnýho. Do obi se zběhnu kóknót.
HoWg
3lemen7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Plexy na PC

Příspěvek od 3lemen7 »

Bezerker píše:Potřeboval bych pomoct. Neví někdo kde se dá v Praze sehnat plexysklo na "díru" do PC? Díky
v obi mozna ale nebude moc kvalitni a taky nebude na miru, nejlepsi to mas si ho nekde nechat laserem vyriznout delaj to treba v MK plexi v modranech http://www.plexi.cz (nelekni se jejich webu, je to dobra firma :-D )
james.flashpoint
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james.flashpoint »

3lemen7 píše:
Bezerker píše:Potřeboval bych pomoct. Neví někdo kde se dá v Praze sehnat plexysklo na "díru" do PC? Díky
v obi mozna ale nebude moc kvalitni a taky nebude na miru, nejlepsi to mas si ho nekde nechat laserem vyriznout delaj to treba v MK plexi v modranech http://www.plexi.cz (nelekni se jejich webu, je to dobra firma :-D )
© copyright james 2004

ne fakt udelej si to u nich, udělaj ti to přesně na míru, jsou levný a můžež si tam nechat vyříznout co chceš s přesností 0,5mm
3lemen7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3lemen7 »

james.flashpoint píše:© copyright james 2004
davas si copyright na muj prispevek nebo rovnou na tu firmu? je snad tvoje :lol: ?

2 Bezerker: tohle patri spis do jiny sekce a ne do webovyho magazinu (i kdyz mozna by o tom sel udelat dobrej clanek ... :) )
james.flashpoint
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james.flashpoint »

3lemen7 píše:
james.flashpoint píše:© copyright james 2004
davas si copyright na muj prispevek nebo rovnou na tu firmu? je snad tvoje :lol: ?

2 Bezerker: tohle patri spis do jiny sekce a ne do webovyho magazinu (i kdyz mozna by o tom sel udelat dobrej clanek ... :) )
1)ne jen že jsem tu firmu objevil já :-D a tobe ji pak doporučil :D
2) pokud neni regnutej jinam psat nemuze...
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

a kde sezenu plexi v SR normalni a modrou????

chcel by som postavit koplet pc skrinku z plexi 8)
Bezerker
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Konečně jsem se do toho pustil:)

Příspěvek od Bezerker »

Tak konečně jsem na tom začal makat. Plexi jsem sehnal "U krále železnic" na Nábřeží kapitána Jaroše. Maj tam řezaný sklo od 50x50x2 za cca 160,- a maj jak čirý tak i modrý (to mi přišlo dost tmavý a neprůhledný). :oops: :wink:
AMD Sempron 2200+, 512DDR400, 60GB HDD, GeForce4MX440 128MB, DVD, CD RW, FDD:), 100MB Lan a 1Mb internet ;-]
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“