Plexy na PC
- Bezerker
-
Plexy na PC
Potřeboval bych pomoct. Neví někdo kde se dá v Praze sehnat plexysklo na "díru" do PC? Díky
- eXpansion
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
V kazdym hoby obchode (obi, baumax ....)
AMD AthlonXP 2000+ @ 160x12,5=2000Mhz Chladič BOX; Shuttle AN35N Ultra - nVidia nForce2 Ultra; DIMM DDR 2x256MB = 512MB 400MHz CL3.0 @ 320Mhz 2,5-3-3-6; Sapphire Atlantis ATI Radeon 9200 64MB DVI; Genius VideoWonder PRO III; Maxtor DiamondMax Plus 9 6Y080L0 - 80GB;CD-RW Lite-ON LTR-52327S (52x/32x/52x);DVD-ROM - Asus DVD-E616P1; Logitesh MX510
- Návštěvník
-
- 3lemen7
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Plexy na PC
v obi mozna ale nebude moc kvalitni a taky nebude na miru, nejlepsi to mas si ho nekde nechat laserem vyriznout delaj to treba v MK plexi v modranech http://www.plexi.cz (nelekni se jejich webu, je to dobra firmaBezerker píše:Potřeboval bych pomoct. Neví někdo kde se dá v Praze sehnat plexysklo na "díru" do PC? Díky
- james.flashpoint
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
© copyright james 20043lemen7 píše:v obi mozna ale nebude moc kvalitni a taky nebude na miru, nejlepsi to mas si ho nekde nechat laserem vyriznout delaj to treba v MK plexi v modranech http://www.plexi.cz (nelekni se jejich webu, je to dobra firmaBezerker píše:Potřeboval bych pomoct. Neví někdo kde se dá v Praze sehnat plexysklo na "díru" do PC? Díky)
ne fakt udelej si to u nich, udělaj ti to přesně na míru, jsou levný a můžež si tam nechat vyříznout co chceš s přesností 0,5mm
- 3lemen7
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
davas si copyright na muj prispevek nebo rovnou na tu firmu? je snad tvojejames.flashpoint píše:© copyright james 2004
2 Bezerker: tohle patri spis do jiny sekce a ne do webovyho magazinu (i kdyz mozna by o tom sel udelat dobrej clanek ...
- james.flashpoint
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
1)ne jen že jsem tu firmu objevil já3lemen7 píše:davas si copyright na muj prispevek nebo rovnou na tu firmu? je snad tvojejames.flashpoint píše:© copyright james 2004?
2 Bezerker: tohle patri spis do jiny sekce a ne do webovyho magazinu (i kdyz mozna by o tom sel udelat dobrej clanek ...)
2) pokud neni regnutej jinam psat nemuze...
- Návštěvník
-
a kde sezenu plexi v SR normalni a modrou????
chcel by som postavit koplet pc skrinku z plexi
chcel by som postavit koplet pc skrinku z plexi
- Bezerker
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Konečně jsem se do toho pustil:)
Tak konečně jsem na tom začal makat. Plexi jsem sehnal "U krále železnic" na Nábřeží kapitána Jaroše. Maj tam řezaný sklo od 50x50x2 za cca 160,- a maj jak čirý tak i modrý (to mi přišlo dost tmavý a neprůhledný).

AMD Sempron 2200+, 512DDR400, 60GB HDD, GeForce4MX440 128MB, DVD, CD RW, FDD:), 100MB Lan a 1Mb internet ;-]