Když zapnu PC, tak mi problikne / neproblikne (jak kdy) klávesnice (přesněji kontrolky NumLock apod.). Ale monitor zůstává Power Saving Mode a klávesnice nereaguje (kontrolky nelze rozsvítit, čekal jsem i 5minut, abych měl 100% šanci, že se trefím přímo v čas, kdy už je Windows naběhnutý a nic). Zkoušel jsem vyměnit zdroj a nepomohlo to. Včera mi to dělalo také, ale nějakou náhodou (nevím jak) se mi to podařilo rozjet a měl jsem akorát otevřený case, nic jsem nevyndával, nepředělával a na nic jsem nešahal. Když připojím do PC externí HardDisk od kamaráda, tak se mi PC sekne(s délkou kable asi 25cm), u mého to nedělá. To samé i s LAN kablem (ale né vždycky). Windows se podle mě ani nezačne rozjíždět, protože ty kontrolky nereagují, takže nemám ponětí, co by to mohl být za problém. Prosím o pomoc a děkuji o zájem
//edit Wilik - presun z OSt.HW
Problém při startu PC
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- crypt0
- Nováček
-
- pilot13
- Nováček
-
Re: Problém při startu PC
Ahoj,
Pokud ti monitor zůstává v Saving Mode, tak bych zkusil vyměnit jinou grafickou kartu popřípadě pokud máš PCI-E tak zkusit integrovanou a obráceně.
Nevím co máš za desku, ale vadný komponent by měla deska vypískat.
Další možnost je vyndat všechny paměti a zkusit jinou 100% funkční.
taky se mi stalo že pc nepípal, nereagoval a byla vadná jedna pamět.
Pokud ti monitor zůstává v Saving Mode, tak bych zkusil vyměnit jinou grafickou kartu popřípadě pokud máš PCI-E tak zkusit integrovanou a obráceně.
Nevím co máš za desku, ale vadný komponent by měla deska vypískat.
Další možnost je vyndat všechny paměti a zkusit jinou 100% funkční.
taky se mi stalo že pc nepípal, nereagoval a byla vadná jedna pamět.