Ahoj, měl bych několik konkrétních dotazů.
Zvuk:
Chtěl bych z htpc digitálně (ať už hdmi nebo spdif) vyvézt zvuk a nechat zpracování na receiveru. Je toto možné? Nepokurví htpc ten zvuk a pošle ho opravdu nezpracovaný, tak jak je u zdroje (CD,DVD,Blu-Ray)?
Paměti:
Má někdo ozkoušené nějaké paměti s deskou ASUS AT5IONT-I ?
http://www.ab-com.cz/asus-at5iont-i-del ... 3e289404a1&
Zdroj:
Deska je osazena napájecím adaptérem, který je schopen desce dodat až 90 W. Bude to stačit na blu ray mechaniku a disk?
Case:
Doporučil by někdo nějaký mini itx case bez zdroje, do kterého by se vešla blu ray mechanika a jeden 3,5 disk?
HTPC - konkrétní dotazy
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Kar-Chee
- Nováček
-
- Flegy
- Mírně pokročilý
-
Re: HTPC - konkrétní dotazy
ahoj,
k tomu zvuku, ano samozrejme to lze. staci koupit napr. Asus Xonar HDAV1.3 . nevim, jestli to lze primo pres desku.
k pametem. lze jakekoli, nejlepe kingstone. staci obycejne, protoze rozdil nepoznas.
k napajeni, ano stacit to bude
case podle vkusu. napr. Lian Li PC-Q07B a zaslepit vyrez pro zdroj nebo klidne neco jako EuroCase MC8102 atd atd
k tomu zvuku, ano samozrejme to lze. staci koupit napr. Asus Xonar HDAV1.3 . nevim, jestli to lze primo pres desku.
k pametem. lze jakekoli, nejlepe kingstone. staci obycejne, protoze rozdil nepoznas.
k napajeni, ano stacit to bude
case podle vkusu. napr. Lian Li PC-Q07B a zaslepit vyrez pro zdroj nebo klidne neco jako EuroCase MC8102 atd atd
- Kar-Chee
- Nováček
-
Re: HTPC - konkrétní dotazy
Děkuji za odpovědi.
Ta deska má sama o sobě spdif out i hdmi out. Jen jsem práve chtěl vědět, jestli je třeba kvalitní zvuková karta, aby digitální výstup nemrvila. Čistě teoreticky by neměla, jen jsem chtěl vědět, jestli má někdo osobní zkušenosti.
Ta deska má sama o sobě spdif out i hdmi out. Jen jsem práve chtěl vědět, jestli je třeba kvalitní zvuková karta, aby digitální výstup nemrvila. Čistě teoreticky by neměla, jen jsem chtěl vědět, jestli má někdo osobní zkušenosti.