Nevim, kam zaradit dotaz, kdyz nevim, ceho presne se tyka ten AODDriver, tak me kdyztak presmerujte, diky.
AODDriver 4.1 nepracuje spravne
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis
- Rhonin
- Nováček

-
AODDriver 4.1 nepracuje spravne
Zdravim, od problemu "Ovladac zobrazeni prestal odpovidat a musel byt obnoven" jsem se propracoval az k chybove hlasce: Windows oznamuje, ze zarizeni AODDriver 4.1 nepracuje spravne. Vlastne nevim, co presne AODDriver je, k cemu slouzi a proc mi hlasi chybu
( Ve spravci zarizeni, kdyz dam zobrazit skryta zarizeni, najde mi to ten ovladac dvakrat, jednou 4.01, ten vypada ok a jednou 4.1 a ten je s vykricnikem) V CCC mam AMD Overdrive zapnuto, uz to tak bylo... CPUoverdrive vypnuto a Graphics overdrive zapnuto, mam superoverclocked verzi HD 6870 od Gigabytu a dal nevim, prosim poradte...
Nevim, kam zaradit dotaz, kdyz nevim, ceho presne se tyka ten AODDriver, tak me kdyztak presmerujte, diky.
- CZECHBorek
- Začátečník

-
Re: AODDriver 4.1 nepracuje spravne
No nevím jestli to je od ovladače od grafiky ale většinou ovladač grafiky je CCC a když je chyba vypne se celý