Netbook Asus EEE 1000 win 7 starter a dvd

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
lester8888
Nováček
Nováček

Netbook Asus EEE 1000 win 7 starter a dvd

Příspěvek od lester8888 »

Zdravím,
otec si koupil netbook, Asus eee, model na něm není napsaný, ale je to 10palcový, intel atom, 1 gb ram, prostě ta klasika. Je na něm windows 7 starter a právě ten idiotský systém viním ze všech chyb, protože mě štve. Dokoupili jsme externí dvd mechaniku, a prostě počítač nechce přehrát originální filmy, resp. filmy s menu, jako v tom dvd formátu. CD a DVD přehraje, ale film na DVD ne. Zkoušel jsem hromadu programů (vlc, kmplayer a další) a prostě při pokusu otevřít dvd se seknou, pomůže jen odpojit dvd od usb. Ale počítač dvd rozpozná, když otevřu Počítač, tak i název filmu atd, ale prostě pak mechanika přestane blikat a zasekne se to.

Netušíte někdo prosím? Ještě chvíli mě to bude štvát a nahodim tam win xp. Ale když tohle je v podstatě jediný problém, tak to nechám asi jako poslední řešení.

Díky
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Netbook win 7 starter a dvd

Příspěvek od Butch »

Ta mechanika je kupovana v CZ? Jedine co me napada je spatne nastaveny region.
Dale chyba v kodecich, ale Mpeg2 maji win v sobe...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
lester8888
Nováček
Nováček

jo, všechno jsem kupoval tady v obchodě...
lester8888
Nováček
Nováček

Mám toho plný zuby už, nainstaloval jsem nějakou věc aby mi šla změnit tapeta plochy, ale vydrželo to jen několik restartů a prostě končim, s win 7 starter jsem hotov, chtěl jsem nahodit win xp, v biosu přehodim první boot na externí mechaniku, a jak začne systém shromažďovat info, tak to pokaždý hodí BSOD.

Poraďte mi prosim někdo...

edit: bios -> ahci přehodit na ide, a pak že nepujde!
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“