integrována grafická karta
Moderátoři: morke, Walker1134
- konvig
- Začátečník

-
integrována grafická karta
zdravicko,
Mám ještě jeden pekelný problém a to s integrovanou grafickou kartou v desce p8z68-v/gen3 s procesorem intel i5 2500k, stim že to za boha nemohu nastartovat do biosů se dostanu dál ne počítač se před bootem restartujte. Igpu nastaveno jako default vse jak ma být a nenabehne, stim že nejde nainstalovat ani intel graphic adaptér..zkoušel jsem update biosu a bez vysledku. Neporadil by mi někdo ? Bez počítače se neobejde a počítal jsem stimuluje že když mi odejde gpu tak budu mít dočasnou náhradu proto jsem připlacel...takže celkem sranda..
Mám ještě jeden pekelný problém a to s integrovanou grafickou kartou v desce p8z68-v/gen3 s procesorem intel i5 2500k, stim že to za boha nemohu nastartovat do biosů se dostanu dál ne počítač se před bootem restartujte. Igpu nastaveno jako default vse jak ma být a nenabehne, stim že nejde nainstalovat ani intel graphic adaptér..zkoušel jsem update biosu a bez vysledku. Neporadil by mi někdo ? Bez počítače se neobejde a počítal jsem stimuluje že když mi odejde gpu tak budu mít dočasnou náhradu proto jsem připlacel...takže celkem sranda..
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Re: integrována grafická karta
Zkus to vysvětlit ještě jednou a česky, takhle jde jen stěží pochopit o co přesně jde.
- Do prostředí nastavení BIOSu se dostaneš?
- Je v PC ještě nějaká další dedikovaná graf. karta?
- Zkoušel jsi nabootovat do nouzového režimu?
- konvig
- Začátečník

-
Aduno do biosů se dostanu grafická karta tam zžádná není a nabootované přes nouzový režim jsem nezkoušejí jak to mám udělat přes bios...?
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Po startu PC mačkej klávesu F8 a z objevivší se nabídky vyber "Nouzový režim".
- konvig
- Začátečník

-
To tam nemám bohužel,mám tam jen harddisk a dvd romu a ještě enter setup...
- DOC_ZENITH
- Středně pokročilý

Jen tak bokem doufám že tam neinstaluješ předaktivovan cracklý windows hmm? Přesně tak se totiž chovaj asi na 5% desk. Instalce proběhne a po druhym restartu už to nenabootuje a to tak že ani do nabídky.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Mačkej to až po POSTu, tzn. až tam problikne ten obrázek od desky (popř. výpis POSTu, záleží jak máš nastaveno), To co jsi popsal je boot menu.konvig píše:To tam nemám bohužel,mám tam jen harddisk a dvd romu a ještě enter setup...
- konvig
- Začátečník

-
Mám tam servisní verzy, jinak ty windowsy mi normálně běhají jedné stou integrovanou grafikou.DOC_ZENITH píše:Jen tak bokem doufám že tam neinstaluješ předaktivovan cracklý windows hmm? Přesně tak se totiž chovaj asi na 5% desk. Instalce proběhne a po druhym restartu už to nenabootuje a to tak že ani do nabídky.
- konvig
- Začátečník

-
Bohužel taky nejde hned po proniknutí bios loga se to resetujeKrteq píše:Mačkej to až po POSTu, tzn. až tam problikne ten obrázek od desky (popř. výpis POSTu, záleží jak máš nastaveno), To co jsi popsal je boot menu.konvig píše:To tam nemám bohužel,mám tam jen harddisk a dvd romu a ještě enter setup...
- konvig
- Začátečník

-
Už zkoušel i default nastaveni....
- konvig
- Začátečník

-
Hned po postu se to resetuje a jede to znova
- konvig
- Začátečník

-
A na f8 mám výběr bootu kde mám jen to co jsem popsal, omlouvám se za neznalost...
- opilejpes
- Žlutá karta

-
mel jsem tohle u jinych desek s chipsetem tusim h61 nebo co to je , a to same. restart, nabehl bios a za chvilku restart zas. -vymena desky (dostal jesm se treba do instalace, ale dal uz nikdy)
- konvig
- Začátečník

-
Deska je nová a normálně chodila s normální grafikou, jediné že pekelně mi píská processor a to že nonstop a fest...
- konvig
- Začátečník

-
takže nikoho nic nenapadá ? zkoušel jsem jesy funguje třeba při insalaci windows a to funguje bez problému, takže fakt nevím 
- opilejpes
- Žlutá karta

-
takze windows nainstalujes, pak restart, a pak uz jen restarty dokola ze? tenhle probnlem jsem mel taky jak jsem psal, a vyresila to pouze vymena desky.
- konvig
- Začátečník

-
Ok jak budu mít čas reklamu desku, měl bych stimhle reklamovat i ten processor když píská jak cikada ?