Výcozí program na hudbu - stále se mění

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
muliku
Začátečník
Začátečník

Výcozí program na hudbu - stále se mění

Příspěvek od muliku »

Zdravím. Mám takový problém s výcozím programem na hudbu. Mám v PC BS player na filmy a hudbu chci hrát ve Windows Media Player. Problém je ten, že nastavím výchozí program (zkoušel jsem to přes pravý klik/přehrát pomocí.../nastavit výchozí program i přes ovládací panely/programy/výchozí programy). Po té se hudba přehrává ve WMP, ale pouze do té doby, než vypnu nebo restartuju PC, pak je výchozí zase BS player. Nevíte někdo co s tím?

P.S. neraďte mi, že mám odinstalovat BS player :) Používám ho rád, protože automaticky vyhledává titulky k filmům.
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Výcozí program na hudbu - stále se mění

Příspěvek od zombux »

bych zkontroloval nastavení BS playeru, jestli tam někde nebude vynucení asociací
ignorelist: kremrole a dezoláti
muliku
Začátečník
Začátečník

Re: Výcozí program na hudbu - stále se mění

Příspěvek od muliku »

Bylo to tim, díky moc :)
Central Processing Unit: Phenom II x4 965 BE Cooler: Scythe Ninja 3 Mother Board: Gigabyte AMD 890G Random Acces Memory: 2x2 Gb DDR III 1600MHz Kingston Graphic Processing Unit: nVidia GeForce GTX660 2Gb Power Suply Unit: Seasonic M12II-620 - 620W Hard Disk Drives: OCZ Agility 3 120GB, Seagate 1TB, Samsung F3 1Tb
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“