VHS z videopřehrávače přes TV-kartu do PC

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Liutasil
Začátečník
Začátečník

VHS z videopřehrávače přes TV-kartu do PC

Příspěvek od Liutasil »

Ahoj,
Předem se omlouvám za umístění tohoto příspěvku sem, ale jinam se hodí asi ještě méně. Potřeboval bych poradit, jak propojit starý video přehrávač s počítačem (potřeboval bych si nahrát kazety do digitální podoby) a jestli to nějak jednoduše (jen přes kabel/redukce) lze. Přímo do PC to asi nenapojím nijak (nenašel jsem žádné shodné zdířky), a tak mě jen napadlo, jeslti by to nešlo nějak napojit přes antení vstup na mé externí TV kartě (popřípadě ještě nejak přes televizi). Ale nejsem si moc jist, zda to půjde. Neměl by ste někdo nápad, jak by to pravděpodobně šlo?
Budu rád za jakékoli další rady. Díky
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Re: VHS z videopřehrávače přes TV-kartu do PC

Příspěvek od Trinom »

TV karta bude mít určitě krom anténního vstupu i vstup kompozitní, případně S-Video nebo tak něco. Video připoj na to.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

ja to dělám přes http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 00000016PV ale na videu musiš mět vystupy cinch
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Něco mi říká, že je to jen přebalenej EasyCap, kterej kvalitou teda rozhodně neoplývá.

K videu budeš potřebovat přechodku SCART - Cinch
Obrázek
a kabely Cinch - Cinch. Občas je k vidění tahle přechodka s kabelama připojenejma napřímo.
Obrázek
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“