Vypnutí obrazovky po startu PC

Libovolný výrobce, technologie, informace, rady, výběr, ovladače.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

Odpovědět
SexyMeda
Nováček
Nováček

Vypnutí obrazovky po startu PC

Příspěvek od SexyMeda »

Dobrý den,

Mám problém s monitorem, který se mi po startu PC a po naběhnutí do Windowsu vypne po cca 10 sekundách. Zkoušel jsem vyměnit monitor ale problém přetrvává. Když v biosu spustím nouzový režim, tak se toto nestane. tento problém začal potom, co jsem vyměnil základní desku + procesor a přeinstaloval Xpéčka na Windows 7. Oboje dvoje mám na jednom disku a chci zpět XP, ale když spouštím DVD přes bios tak se mi při instalaci Xp zase vypne monitor, ale při tom počítač pořád běží, takže nemůžu udělat nic. Nevíte prosím jak ted na to ?

Sestava: 4GB RAM, grafika ATI Radeon HD 5770, deska Gigabyte GA-EP31-DS3L, procesor nevím ale 2jádro.

Edit:monitor se mi už nevypíná potom co jsem vyčistil a vyndal grafiku.
Naposledy upravil(a) SexyMeda dne stř 4. dub 2012, 20:58, celkem upraveno 1 x.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Vypnutí obrazovky po startu PC

Příspěvek od Alfajk »

co treba vic informaci ? myslis ze mam vesteckou kouli ? zdroj? cpu? deska? ram? .........
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Odpovědět

Zpět na „Grafické karty“