Dnes ráno jsem přišel že si zapnu počítač..teď se mi to začalo přihlašovat a vidim jen obrázek na obrazovce..na obrazovce neni vůbec nic.. ani spodní lišta..Počkam 15 minut a vidim že mi to už naběhlo(obrazovka.. ikony atd..) chci si pustit muziku ale nic neslišim..Správce zvuku Realtek HD ukazuje že mikrofon i sluchátka jsou zapojeny.. ale když du do ovládacích panelů tak mi to píše že to nemůže najít ani mic ani sluchátka.. nevíte čim to může být?...Předem děkuji za odpověď
sluchátka..
Moderátor: CageJ
- zdenekkocar
- Nováček

-
sluchátka..
Včera večer sem musel vypnout počítač na tvrdo (spínač na skříni)..
Dnes ráno jsem přišel že si zapnu počítač..teď se mi to začalo přihlašovat a vidim jen obrázek na obrazovce..na obrazovce neni vůbec nic.. ani spodní lišta..Počkam 15 minut a vidim že mi to už naběhlo(obrazovka.. ikony atd..) chci si pustit muziku ale nic neslišim..Správce zvuku Realtek HD ukazuje že mikrofon i sluchátka jsou zapojeny.. ale když du do ovládacích panelů tak mi to píše že to nemůže najít ani mic ani sluchátka.. nevíte čim to může být?...Předem děkuji za odpověď
- tmaven
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: sluchátka..
To spise vypada jako neco s diskem, jak to tak pomalu nabiha.
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
- zdenekkocar
- Nováček

-
Re: sluchátka..
no a právě jestli to neni tim že vypínam PC na tvrdo(spínač)..
no a dal sem obnovu systému..a už mi to de ale stejně..je to všechno pomalejší no
no a dal sem obnovu systému..a už mi to de ale stejně..je to všechno pomalejší no