canon mp540 ciernobiela tlac nejde bez farebnych cartridge?
- yur1
- Nováček

-
canon mp540 ciernobiela tlac nejde bez farebnych cartridge?
Zdravim
mam canon mp540 a akurat som isiel tlacit ciernobiely text a napisalo mi ze nemam cyan a neviem este aku farbu. ciernu mam tak preco nejde tlacit iba ciernou?
a tiez nejde niekde vynutit aby aj farebne dokumenty tlacil iba ciernou farbou?
mam canon mp540 a akurat som isiel tlacit ciernobiely text a napisalo mi ze nemam cyan a neviem este aku farbu. ciernu mam tak preco nejde tlacit iba ciernou?
a tiez nejde niekde vynutit aby aj farebne dokumenty tlacil iba ciernou farbou?
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: canon mp540 ciernobiela tlac nejde bez farebnych cartridge?
Bohužel, je to tak u všech. Možná existuje nějaká vyjímka, ale vždy tam musí být všechny barvy.
- malejMatýsek
- Začátečník

Tohle je bohužel "featura" snad u všech Canon tiskáren. Pokud dojde jedna barva, tiskárna odmítá dále pracovat. U HP jde obvykle tisknout bez barevné. Některé modely umí tisknout jen barevně bez osazené černé náplně.
Asus Sabertooth P67 :: Intel i5 2500K (EK Supreme HF) :: 16GB Corsair Vengeance 1600MHz :: EVGA 980Ti SC+ (EK-FC Titan X) :: Crucial M4 256GB :: Crucial M500 240GB :: Asus Xonar Essence STX + Beyerdynamic COP :: Seasonic M12 - 600W :: Lian-Li Tyr X-500 (Aquaero 5 LT + PA Ultra, Laing DDC-1T Plus (XSPC top), 2x XSPC RX480, LQT expa V3-500-SP) :: LG 38UC99-W
RacingRig: Fanatec CluSport Base V2 :: Porsche 918 RSR Wheel :: ClubSport Pedals :: ClubSport Shifter 1.5 w/ SKRS :: Sparco EVO 2 PLUS :: Oculus Rift
RacingRig: Fanatec CluSport Base V2 :: Porsche 918 RSR Wheel :: ClubSport Pedals :: ClubSport Shifter 1.5 w/ SKRS :: Sparco EVO 2 PLUS :: Oculus Rift
- yur1
- Nováček

-
a neda sa aspon nejako zabranit aby sa minali farebne farby?
mam nastavene grayscale printing ale z farebnych mi ubuda aj tak. prakticky ziadne farebne texty netlacim a aj tak sa mi minaju.
mam nastavene grayscale printing ale z farebnych mi ubuda aj tak. prakticky ziadne farebne texty netlacim a aj tak sa mi minaju.
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Neuděláš s tím nic, míchá se to i s barevnou trochu.
- malejMatýsek
- Začátečník

Stejný problém jsem pozoroval i u Epsonu (ČB tisk a došla barevná). Tohle se mi s HPéčkem nikdy nestalo (zatím jsem měl verze s barevnými inkousty v jedné kartridgi). Teď budu asi kupovat Photosmart (oddělené barvy), tak doufám, že mě to nezklame.
Asus Sabertooth P67 :: Intel i5 2500K (EK Supreme HF) :: 16GB Corsair Vengeance 1600MHz :: EVGA 980Ti SC+ (EK-FC Titan X) :: Crucial M4 256GB :: Crucial M500 240GB :: Asus Xonar Essence STX + Beyerdynamic COP :: Seasonic M12 - 600W :: Lian-Li Tyr X-500 (Aquaero 5 LT + PA Ultra, Laing DDC-1T Plus (XSPC top), 2x XSPC RX480, LQT expa V3-500-SP) :: LG 38UC99-W
- yur1
- Nováček

-
ach jaj tak dik za info 
- C3stmir
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
existuje řešení.
- za prvé. Je jedno jestli je to Canon, HP, Epson atd... Ty maš tiskárnu s 5-ti samostatnýma barvama a u každé tiskárny (je jedno na značce se jeví tento problém). Tudiž když dojde jakakoli barva (BK/c/y/m) Tak tě to nepustí s tiskem dále a kazeta se musí vyměnit.
Možnost jak to obejít je taková, že si koupiš reseter čipu (vyjde myslím na nějakých 250kč) a pokážde budeš resetovat barevné kazety a černou si budeš kupovat podle potřeby (nebo sám doplňovat).
- za prvé. Je jedno jestli je to Canon, HP, Epson atd... Ty maš tiskárnu s 5-ti samostatnýma barvama a u každé tiskárny (je jedno na značce se jeví tento problém). Tudiž když dojde jakakoli barva (BK/c/y/m) Tak tě to nepustí s tiskem dále a kazeta se musí vyměnit.
Možnost jak to obejít je taková, že si koupiš reseter čipu (vyjde myslím na nějakých 250kč) a pokážde budeš resetovat barevné kazety a černou si budeš kupovat podle potřeby (nebo sám doplňovat).
FACEBOOK: ECOTONER FACEBOOK
WWW: http://www.ecotoner.cz/
E-mail: ostrava@ecotoner.cz
E-shop: http://www.ecomarket.cz/
Tel.: 596 617 297, 604 579 128
WWW: http://www.ecotoner.cz/
E-mail: ostrava@ecotoner.cz
E-shop: http://www.ecomarket.cz/
Tel.: 596 617 297, 604 579 128