na kuku.cz jsem vyhlídl 17 Eizo CRT T57S , prej vyzkoušení možný,záruka 5 měsíců, ale když jsem se ptal na rok výroby, tak jakási neurčitá odpověď
3 až 4 roky, tak nevím. je někde na těchle Eizech napsán /na bedně nebo v menu/ rok výroby? a koupil si tam už někdo něco? za vaše zkušenostu dík.
Máte někdo zkušenosti s bazarem kuku.cz?
Moderátor: maXXmilian
- Dictator
- Nováček

-
- sierrapce
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Znamej si tam kupoval procik a desku a je spokojenej.
Ale s monitorem z bazaru bych to asi neriskoval,lepší je si pár tisícovek přidat a koupit novej
Ale s monitorem z bazaru bych to asi neriskoval,lepší je si pár tisícovek přidat a koupit novej
AMD Atholon Barton 2500+ @ 3200+, Whisper Rock IV, EPOX 8RDA3+ rev. 2.1, 2x512 MB DDR 400 Kingston Dual Chanell, GeForce FX 5600 256 MB DDR, WiFi D-Link 520+, Seagate Barracuda 7200.7 120GB 8MB , LiteOn Combo 48x24x48x16x, AOpen CD-Rom 56x, Genius NetScroll Opical, IBM 19" ,... Nokia 6630 - OS Symbian 8.0 RULEZZZ
To co nás nezabije,to nás posílí. Nietzche
To co nás nezabije,to nás posílí. Nietzche
- zombux
- Odborník PCT

- NANAO
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Garance bazarových monitorů EIZO si zaslouží aspoň 12 měsíců
To neplatí u EIZA. Záruka by měla být 12 mesíců. Ze servisní zkušenosti vím ,že u těchto bazarových monitorů se závada určitě projeví do jednoho roku.monitor to chce každopádně zkusit... záruka 5 měsíců je podle mě dostatečně dlouho na to aby to případně řachlo...
Pokud těch 12 měsíců funguje ,tak můžete mluvit o velmi dobré koupi.
Jelikož kondice monitorů EIZO se určuje podle "setupových hodin" a ne datumu výroby, žádejte prodejce prodloužit garanci aspoň na 12 měsíců. Pokud si je jistý svým zbožím nebude to pro něj problém.
Aspoň pro orientaci datum výroby monitoru lze určit z S/N *****107-EDT
t.j monitor byl vyroben v říjnu 1997.
Pokud budete chtít poradit volejte na tel.284820075