Problem s Ghostem 2003 pri kontrole integrity
- Pop
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Problem s Ghostem 2003 pri kontrole integrity
Prosim o radu:
Udelal jsem zalohu Norton Ghostem 2003. Systemovy oddil C (WIN XP Home/NTFS) jsem zazalohoval na 2 DVD+R (Imation, palicka LG 4120B).
Vsechno probehlo korektne v logu je zapsano jako "success".
Pak jsem zkusil udelat kontrolu itegrity. Nejprve tak, ze jsem nabootoval z 1. CD a pustil kontrolu,1. projel OK ... na konci 2. disku to ovsem po mne chtelo vlozit dalsi disk! Tak jsem to prerusil a dneska rano zkusil udelat kontrolu pres Windows rozhrani...volba Check integrity. Stejne to nabootovalo do DOSu a zacalo kontrolovat, 1. disk OK,2. disk (nevim jestli na stejnem miste jako poprve,ale bylo to u konce) skoncil chybou v GHOST.EXE, vyletelo to do DOSu, vypis stacku, registru atd.
Netusite nekdo, kde je problem? Diky.
Norton Ghost mam aktualizovany pres LiveUpdate.
Udelal jsem zalohu Norton Ghostem 2003. Systemovy oddil C (WIN XP Home/NTFS) jsem zazalohoval na 2 DVD+R (Imation, palicka LG 4120B).
Vsechno probehlo korektne v logu je zapsano jako "success".
Pak jsem zkusil udelat kontrolu itegrity. Nejprve tak, ze jsem nabootoval z 1. CD a pustil kontrolu,1. projel OK ... na konci 2. disku to ovsem po mne chtelo vlozit dalsi disk! Tak jsem to prerusil a dneska rano zkusil udelat kontrolu pres Windows rozhrani...volba Check integrity. Stejne to nabootovalo do DOSu a zacalo kontrolovat, 1. disk OK,2. disk (nevim jestli na stejnem miste jako poprve,ale bylo to u konce) skoncil chybou v GHOST.EXE, vyletelo to do DOSu, vypis stacku, registru atd.
Netusite nekdo, kde je problem? Diky.
Norton Ghost mam aktualizovany pres LiveUpdate.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Pop
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Pop
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Pop
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Pop
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Pop
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- viki_
- Začátečník

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- viki_
- Začátečník

- Pop
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Takze jsem udelal kontrolu povrchu v Neru a na tech DVD hlasi chyby (+- 5 cervenych ctverecku)...hlavne ke konci.
Tak ted nevim. Ty media snad spatne nebudou, DVD+RW Imation, mel jsem na nich film a chyby tam nebyly (pravda, mozna nebyly palene az do konce).
Spis je mozna problem Ghost x vypalovacka x media ... nevim.
Zkusim jeste vypalit normalne v Neru ta media az do konce a zkontrolovat.
Pouzivate to nekdo tak ten Ghost? Tak ze zalohujete primo na DVD?
Tak ted nevim. Ty media snad spatne nebudou, DVD+RW Imation, mel jsem na nich film a chyby tam nebyly (pravda, mozna nebyly palene az do konce).
Spis je mozna problem Ghost x vypalovacka x media ... nevim.
Zkusim jeste vypalit normalne v Neru ta media az do konce a zkontrolovat.
Pouzivate to nekdo tak ten Ghost? Tak ze zalohujete primo na DVD?
- Pop
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem je zkusil vypalit v Neru az dokonce a ke konci jsou tam chyby. Nektere porad na stejnem miste, nektere ne, ale obecne ke konci tam proste chyby jsou. Takze bud si s tema DVD nerozumi vypalovacka, ale to se mi moc nezda nebo jsou ta media spatna. V tydnu pujdu koupit Verbatimky a pokusim se vratit ty Imation, ale nevim jestli uspeju. No kdyz tak je budu pouzivat jenom do 3/4 :/
- ka-spel
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Problem s Ghostem 2003 pri kontrole integrity
Co se tam aktualizuje? Třeba z verze 8 na 9Pop píše: Norton Ghost mam aktualizovany pres LiveUpdate.