Zdravím pány i případné dámy
Prosím o radu, před časem jsem si postavil nový počítač na zpracování fotek a videa. Poměrně dlouho jsem vybíral a porovnával a mohu říci, že pro tyto činnosti pracuje naprosto perfektně.
Říkám si, když už mám takové "dělo" (v porovnání s předchozím), rád bych se podíval, co všechno vlastně umí - zejména grafická karta.
No a moje prosba - existuje nějaký demo program, nebo něco podobného, co mě předvede možnosti GK? Nejsem hráč, nemám žádnou hru, jen bych se na něco rád podíval.
PC obsahuje i5-2500K, 8 GB RAM, Gigabyte 560 Ti, SSD, HDD ...
Přeji pěkný den JiP
Co umí
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Co umí
Tak napadá mě jedině nějaký Benchmark jako třeba 3Dmark 2006. každopádně by to chtělo vyzkoušet s nějakou gameskou, na benchmark se můžeš leda tak dívat 
- Dithius
- Pokročilý

P_Orka píše:Zdravím pány i případné dámy
Prosím o radu, před časem jsem si postavil nový počítač na zpracování fotek a videa. Poměrně dlouho jsem vybíral a porovnával a mohu říci, že pro tyto činnosti pracuje naprosto perfektně.
Říkám si, když už mám takové "dělo" (v porovnání s předchozím), rád bych se podíval, co všechno vlastně umí - zejména grafická karta.
No a moje prosba - existuje nějaký demo program, nebo něco podobného, co mě předvede možnosti GK? Nejsem hráč, nemám žádnou hru, jen bych se na něco rád podíval.
PC obsahuje i5-2500K, 8 GB RAM, Gigabyte 560 Ti, SSD, HDD ...
Přeji pěkný den JiP
di na foru do sekce bechmarky nějakej si najdi a porovnej
CPU dělo je hlavně přetaktované na 4,8 - 5 GHz grafika je fain na full HD mno
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury Beast 2x64GB 5600MT/s @6000MT/s; GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD#1: Kingstone KC3000 2048 GB; SSD#2: Seagate Firecuda 530R 2000GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Phanteks Enthoo PRO 2; Rad: Alphacool NexXxoS HPE-45 Full Copper 420mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + Alphacool Rise Flat; OS: Custom Fedora 43 (installed ground UP from cmd nonGUI).
- Lokomotiva
- Začátečník

Když už jsi mě taky pozdravil, máš to mít:P_Orka píše:No a moje prosba - existuje nějaký demo program, nebo něco podobného, co mě předvede možnosti GK?
http://www.futuremark.com/benchmarks/3dmark06/download/
Nic nastavovat nepotřebuješ, jen ho spusť.
Jaké máš skóre?
560Ti umí tak 28000 bodů.