Levná karta pro 3 monitory

Libovolný výrobce, technologie, informace, rady, výběr, ovladače.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO, Hladis

Odpovědět
x86
Nováček
Nováček

Levná karta pro 3 monitory

Příspěvek od x86 »

Dobrý den,

potřeboval bych do PC nějakou co nejlevnější grafickou kartu, která by současně zvládla 3 monitory.
Na výkon nároky nemám, jelikož to bude jen k práci.

Můžete něco doporučit? Moc se v této sféře neorientuji a rád bych měl jistotu, že mi budou fungovat všechny 3 monitory sourasně.

Díky HV.
mlrs
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Levná karta pro 3 monitory

Příspěvek od mlrs »

http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0BV59M1C4Q
Tak treba tahle to umi (levnejsi jsem nenasel) - tj. ma technologii AMD Eyefinity, coz znamena, ze ma 3 nezavisle digitalni vystupy na 3 monitory - nvidia karty to umi jen v high endu (590/680 + nejaka flex 560 tusim) - coz s pozadavkem na nejnizsi cenu neni idealni.

Teoreticky to umeji i slabsi karty od AMD, ale zadnou jsem ted v cenicich 3 velkych e-shopu nenasel (HD 5450/6450/6570 - ty karty by totiz musely mit DVI/DP/HDMI - ale v obchodech jsou dycky s D-sub a to znamena, ze 3 monitory nedaji - jestli nejakou s 3 digi vystupy najdes, tak samozrejme to zvladne...ja ji nenasel)
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
BabySport
Začátečník
Začátečník

Re: Levná karta pro 3 monitory

Příspěvek od BabySport »

Co sekce amd eyefinity?
Odpovědět

Zpět na „Grafické karty“