Zdravím ,nedávno jsem byl požádán o vyřešení jednoho problému s PC. Klasický DISK BOOT failture...... insert system disk. OS je nenačítá.
Jde o to , že se jedná o 2 stejně staré, identické sestavy (asi 4-5 let). A závada na nich naprosto stejná. Do počítačů se nijak nezasahovalo.
Disky SEAGATE 500GB, BIOS disky nevidí ani na jednom počítači, LIVE CD Linuxu také ne, v mém 3. kompu také neúspěšně.
Zkoušel jsem zkusit měnit kabel, můj disk v počítačích funguje.
Počítače byly před závadou údajně zpomalené co do načítání apod. (dle mého příznaky odcházení disku)
Prosím někoho o radu, nebo o utvzení v mém názoru, že se jedná o kurvítko ze strany SEAGATE (SN jsou téměř stejná) spojené s lehce nešetrným používáním. Napadá ještě někoho nějaký způsob, jak je oživit? Případně z nich jen dostat cenná, samozřejmě nazálohovaná data.
díky moc
2 stejné disky odejdou v jeden den/týden? Kurnítko?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- viktor123321
- Začátečník

-
- viktor123321
- Začátečník

-
Re: 2 stejné disky odejdou v jeden den/týden? Kurnítko?
Tak mám to ! http://www.mapleleafmountain.com/seagatebrick.html Nemá s tím někdo zkušenost?
moc by to pomohlo
moc by to pomohlo
- petr_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je to chyba firmware - přetečení nějakého čítače.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
- Hladis
- Moderátor

Klasika u Seagate.........ja to resil zaloznim identckym PCB ,kdy se jen vymenilo a data se dostali ven. Kazdopadne nevim proc zakladas dve stejna temata