Bezdrôtová sieťová karta TP-LINK TL-WN851ND

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
fue
Začátečník
Začátečník

Bezdrôtová sieťová karta TP-LINK TL-WN851ND

Příspěvek od fue »

co na nu hovorite?
http://www.alza.sk/tp-link-tl-wn851nd-d290920.htm
vzdy som na desktope fungoval cez kabel kvoli odozve, ale presunul som pc na take miesto, ze by som musel tahat kabel uplne nezmyselne stredom bytu. navyse uz sa nesnazim o nijaky progaming, takze so zvysenym pingom som celkom zmiereny. mate nejake ine odporucania? snazil som sa najst aj nejake testy, ale na tychto kartach asi nie moc co testovat :)
nejaky desktop
ASUS Z87-PLUS :: Intel Core i5-4670K :: SCYTHE Mugen 4 :: MSI GTX 1080 Armor OC :: CRUCIAL 16GB (Kit 2x 8GB) Ballistix Sport 1600MHz CL9 :: LiteOn IHAS124-19 :: Coirsair RM750X :: Samsung 960 EVO NVMe M.2 SSD 500GB :: Fractal Design DEFINE R4 :: Dell U2412M
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Bezdrôtová sieťová karta TP-LINK TL-WN851ND

Příspěvek od KOFis »

rikam kabel. nejde jen o ping, jde o kvalitu vseobecne. soused si zapne wifi na stejnem kanalu a tobe na desktopu prestane net fungovat? to radci ten kabel stredem bytu.
fue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fue »

:) si mi pomohol. to nie, naozaj sa neda svietit a budem musiet byt na wifi aspon docasne, ked budem najblizsie prerabat, tak budem davat sietove kable do steny. ja hladam to najlepsie zo zlych rieseni
nejaky desktop
ASUS Z87-PLUS :: Intel Core i5-4670K :: SCYTHE Mugen 4 :: MSI GTX 1080 Armor OC :: CRUCIAL 16GB (Kit 2x 8GB) Ballistix Sport 1600MHz CL9 :: LiteOn IHAS124-19 :: Coirsair RM750X :: Samsung 960 EVO NVMe M.2 SSD 500GB :: Fractal Design DEFINE R4 :: Dell U2412M
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

jestli mas PC na zemi tak zkus aspon nejakou sitovku, co ma antenu na kabelu a muzes ji postavit na stul.
ttx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ttx »

Testy kariet sú málo vypovedajúce, pretože najdôležitejším parametrom kvalitného spojenia je samotný priestor (fyzická vrstva). V prípade LAN je fyz.vrstva sústava vodičov, pri bezdráte je to priestor, alebo inak éter v kombinácii okolitého priestoru. Jediné, čo je možné na wifi kartách nejak objektívnejšie posudzovať ke kvalita ovládača, prípadne samotná konštrukcia karty (antén). V totomto prípade je konštrukcia anén, tá najhoršia možná.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“