Ozaki M1 010

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Errik
Začátečník
Začátečník

Ozaki M1 010

Příspěvek od Errik »

Chci se zeptat jestli ma nekdo zkusenosti s touto sestavou, spatne i dobre. A jestli ji maji nekde v Brne s moznosti si to primo v prodejne poslechnout.
Errik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Errik »

Nebo najde se někdo z Brna kdo M1 HM010 má doma a je ochoten mi je předvést?
Errik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Errik »

Zaujalo mne ze M1 ma nasledujici vstupy: 1x 5.1 vstup, 2x stereo vstup, coz je asi normalni, zato B5 050 ma taky 1x 5.1 vstup ale stereo vstupy ma 3. K cemu je to dobre?
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Errik píše:Zaujalo mne ze M1 ma nasledujici vstupy: 1x 5.1 vstup, 2x stereo vstup, coz je asi normalni, zato B5 050 ma taky 1x 5.1 vstup ale stereo vstupy ma 3. K cemu je to dobre?
stereo vstupy jsou na připojeni třeba CD přehravače, tapedeku , televize či dalších komponent, aby jsi to manuálně pořád nemusel připojovat, pokud to ovšem nebudeš stim mit spojeny tak je to tam uplně na hov..
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Errik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Errik »

Aha já myslel že se to týká systému vstupu jenom z počítače (AC3), jako jsou jacky: 1x stereo pro přední boční, 1x stereo pro surround a 1x pro center/woofer. Na tomto místě by mě ale taky zajímalo jesli jesli má Ozaki ovladatelné všechny satelity/centr/woofer zvlášť, měl jsem doma ty Logitechy Z640 a nešel tam systémově (ani manuálně) ztišit sub na minimum - úplně ho vypnout, tak jak to třeba jde u Geniusů. Logitech totiž zřejmě má vstup do wooferu jak z vlastního zdroje (jeden ze stereo vstupů na žlutém konenktoru), tak ze všech ostatních satelitů a pokud tedy hraje aspoň jeden satelit, hraje i sub, což je nežádoucí.
Errik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Errik »

A co říkáte na těch 55 dB odstupu šumu od signálu? To bude tak podobné těm mojim plasťákům za 200,- Kč včetně DPH. 8-)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“