DVD prehravac s/bez Divx??

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
wax4
Nováček
Nováček

DVD prehravac s/bez Divx??

Příspěvek od wax4 »

ahoj,situace se ma asi takhle...nevim jestli koupit dvd s podporou divx nebo bez ni a k tomu dvd vypalovacku. Musi to mit vystup na 5.1 zvuk.
Spis bych se priklanel k variante DVD bez divx a k tomu vyplovacku,pak nastava problem s prevedenim filmu co mam na PC tak aby to slo na DVD..je na to nejakej program?Kdyz jo,tak jakej?Dik za radu...
wax4
Nováček
Nováček

Příspěvek od wax4 »

ocekavam tady odborniky a potreboval bych to vyresit rychle,tak doufam ze se tady najde nekdo kdo tomu rozumi a vi o co jde a bude tak hodnej a poradi...
Borg
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg »

Taky uvažuji o nějakém DVD přehrávači s DivX, hlavně ne moc drahém. Narazil jsem na Medion MD 41073 , za nějakech 2200,- vč DPH to umí i DivX a má to vestavěnej Dolby Digital dekodér. Asi to nebude žádnej luxus, ale poměr cena/výkon je výbornej ne?. Má někdo s něčím podobným zkušenosti?
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Pokud chceš převádět DivX na DVD, tak kvalita bude poměrně otřesná, v podstatě na úrovni VHS. Programů je na to plno, podívej se třeba na doom9.org nebo vcdhelp.com. Přehrávače DVD s podporou DivX jsou zatím spíš zklamání, je plno problémů s podporou různých verzí kodeků a titulky.

Jinak tohle není chat, takže psát tu, že potřebuješ rychle radu, když ti 20 minut nikdo neodpoví je celkem pitomost, plno lidí (včetně mě) to čte jednou za den
vss Vodnik DrC+ (kp)
wax4
Nováček
Nováček

Příspěvek od wax4 »

nepotreboval jsem radu hned,ale aspon do dvou dnu,vim o tom ze to neni chat... :roll:
Vim ze kvalita bude otresna,ale lepsi nez nic ze jo....takze DVD s divxem zavrhuju uplne...tudiz potrebuju DVD prehravac co prehraje jak R tak RW,ma 5.1 vystup..taky nejakou vhodnou vypalovacku,nevi nekdo co se tak hodi koupit? At to ale zase neni nejakej neznackovej nic....dik
wax4
Nováček
Nováček

Příspěvek od wax4 »

no nic,nic jsem se tady nedozvedel,nevadi....uz jsem to vyresil jinde...celkem obstojne..takze cuzz
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“