Win7 na NTB bez OS

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
titochy
Nováček
Nováček

Win7 na NTB bez OS

Příspěvek od titochy »

Zdravím... dnes jsem si koupil notebook bez OS a sice Lenovo Y570... problém nastal při instalaci OS... pokud tam chci nainstalovat WIN XP, není problém... Pokud však chci instalovat WIN7 (je jedno v jaké konfiguraci - mám multi CD a zkoušel jsem všechny - jak 32bit, tak i 64bit... rovněž home, professional i ultimate) nastane problém!! instalace proběhne a doběhne až do konce... když však nabíhá přihlašování, hodí to hlášku "Klient se nemohl přihlásit. Neznámý typ univerzálního jedinečného identifikátoru (UUID)... Nevíte někdo prosím, co s tím?? uvítám každou radu (kromě rad nechat si tam Win XP) předem díky...
Vesel
Začátečník
Začátečník

Re: Win7 na NTB bez OS

Příspěvek od Vesel »

stny problem sem resil vcera adnes a vyresil koukni se po forku v sekci notebook mas to tam popsany
Vesel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vesel »

problem je ze uz i vyrobci notebooku bojuji s piratstvim. Legane kdyz si koupis linuxovou edici bys nemel mit nikdy windows a naopak. Hold kruta realita snad to dojde k utlumu pirackych verzich
titochy
Nováček
Nováček

Příspěvek od titochy »

VESEL: váš příspěvek jsem našel... v tomto směru však tolik zkušený nejsem... mohl byste prosím popsat postup pro amatéra? Velmi bych Vaši pomoc uvítal
Vesel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vesel »

i ja tohle videl prvne. nainstalovat win bootnout pres dvd jakoby znova instalace akorat misto instalovat v okynku dole date opravit tam to neco zcne hledat odkrizkujete to a budete mi cca 7 moznosti tak date tu spodni prikazovy radek a tam napisete ten prikaz co sem napsal. Me topomohlo i kdyz uz sem nedoufal. uz sem psal do obchodu ze budu vracet zbozi
Vesel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vesel »

a jeste bych doporucil hodit tam bios na windows jestli vyrobce ma na internetu ke stazeni. pokad se prodava i linux i windows bude tam
titochy
Nováček
Nováček

Příspěvek od titochy »

a Vám to blblo kvůli kolizi Linux a Windows?? když já tam zkusím nainstalovat Windows XP, jde to vpoho... jen ty Win 7 blbnou!!
Vesel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vesel »

pac bios ma slic 2.0 co sem vycetl 7 maji 2.1 musi se updatnout bios treba to muze byt i tim... EE ja i zakoupil s windowsem a neslo to preinstalovat jelikoz tovarne sem dostal disk kde byl oddil na os 90% a na data 10% + recovery tak sem vse naformatoval pac i winy byly zasrany bordelem od asusu
titochy
Nováček
Nováček

Příspěvek od titochy »

a taky Vám to psalo problém s UUID??
Vesel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vesel »

v praci sme se bavili o tom a shodli jsme se na tom ze bootovaci sektor je tovarne v biosu tudiz cesta na c neexistuje musi se prave tim prikazem zadat na c. jedina logicka odpoved na to proc to neslo a ted jde

nwm co to psalo jednou to napsalo cosi a pak uz se to jen vzdy resetlo co 3 sekundy boot nenasel sektor to by se tim prikazem melo vyresit zkuste uvidite napiste
titochy
Nováček
Nováček

Příspěvek od titochy »

Chtěl bych Vám moc poděkovat... krásně to funguje dle Vaší rady.... vážně moc děkuji... :D
Vesel
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vesel »

nemate zac :)
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“