po vyndani grafiky windows stale restartuji

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
dukemb
Nováček
Nováček

po vyndani grafiky windows stale restartuji

Příspěvek od dukemb »

mam core i5 s integrovanou intel 3000hd. pc jsme pouzival s nvidia 560TI. Tu jsem vyndal a chtel jsem chvili jet na integrovanou. Prepnul jsem to i v biosu. Pri nabihani OS windows 7, dochází stále k restartu (puvodni byla v systemu odinstalovana), co stím, krome reinstalace?

jinak po vraceni karty, to bez problemu bezi i na tu integrovanou, ale jakmile ji vyndam, tak opet pri nabihani restart..
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: po vyndani grafiky windows stale restartuji

Příspěvek od X-COM »

Naběhne to do nouzového režimu? Kdyby jo, mělo by být možné to opravit upgradovou instalací operačního systému.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
dukemb
Nováček
Nováček

Příspěvek od dukemb »

system bohuzel sám nouzák nenabídne. Kdyz drzim F5 nebo i F8 nabidka voleb ani nouzák nenabehne a hned restart
mam tam trucrypt, takze prvně musím zadat heslo, odentruju, nabíhá windows. je otázkou jestli už po zadaní hesla není na F5,F8 pozdě, ale myslím, že by tam na tuto volbu měl OS sekundu dvě vyčkávát, takže spíš už není schopen ani toto menu zobrazit bez té grafárny (nezobrazí ani logo nabíhání)
dukemb
Nováček
Nováček

Příspěvek od dukemb »

chybu vidím vtom, že jsem kdysi při instalaci těch win7 měl vyplou tu integrovanou a rovnou to instaloval s nvidii. ted uz proste tu integrovanou samostatne neakceptuje, nekde se to natvrdo zafixovalo na tu nvdiii, asi by pomohlo upravit nejaky konfigurak, který zavádí operační systém, bohužel nevím kde co a jak upravit ohledne graficky karty pri zavádení systémů...
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

tohle jsem hodněkrát četl, že Win7 nenajedou s integrovanou VGA.. na CZC jsem u něčeho i četl jak to zprovoznit, bohužel už nevím jak a kde to bylo.. jen si pamatuju že tam někdo psal něco o snížení paměti pro integr. grafiku, pokusím se to najít

edit: ale nechci kecat.. :|
zatím jsem to nenašel
PS5 Pro | LG OLED CX55
Xele
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xele »

Tak mám úplně stejný problém :( Nezná už někdo náhodou řešení?
CPU: AMD Ryzen 9 9950X3D + DeepCool MYSTIQUE 360 ; MB: ASUS ROG STRIX X870E-E GAMING WIFI ; RAM: Kingston 64 GB (2x32GB) RAM DDR5 6000Mhz CL30 Beast Black EXPO ; GPU: GIGABYTE NVIDIA GeForce RTX 5080 GAMING OC 16GB ; SSD, HDD: 1x Samsung SSD 990 PRO M.2 - 4TB, 2x Seagate 4TB 5400, 1x Seagate 2TB 7200.14 ; ZDROJ: be quiet! STRAIGHT POWER 12 1200W ; CASE: Fractal Define R6 White ; MONITOR: Dell Alienware AW3418DW ; OS: Microsoft Windows 11 Home CZ (FPP)
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“