nedoruceny email na GMail

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
kubisz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

nedoruceny email na GMail

Příspěvek od kubisz »

Zdarec,
nema sim nekdo radu, jak na nastaveni GMailu v pripade, ze nedorucuje emaily? Jedna se o zcela nahodne (alespon jsem zadny vztah nenasel) nedorucovani nektrych emailu. Prisel jsem na to nahodou, kdyz jsem posilal email na adresu, ktera mi ho mela potvrdit. Pak jsem zkousel i na emaily znamych a na svoje emaily a proste obcas nektery z emailu nedorazi. Nahodne. Psal jsem i na support, ale tam napsali, ze bud dojde delivery report, nebo proste email dosel. Zadny log k dispozici neni. Kdysi jsem resil podobny problem na Hotmailu, kde to (pry) bylo zapricineno, ze nektere ceske servery odmitaji maily, ktere prosly pres moc ostatnich email serveru (too many hops) a pokud teda jde email nekde mimo CR, nebo EU, tak ho proste obcas odmitnou (taky bez jakyhokoliv upozorneni). Muze to byt pripad GMailu? Jde nejak nastavit preferovany odesilaci server? Jedine reseni, ktere me napadlo a ted ho pouzivam (i kdyz nevim, s jakou uspesnosti), je vytvoreni propojeni GMailu s jinym CZ uctem a posilani zprav pres jejich SMTP. To se ale samozrejme objevi v mailu a zase nektery servery tvrdi, ze email neni ode me (uaaa). Toz kdyby nekdo uz neco podobnyho resil, tak sem s radami. Diky.
Kuba
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“