Spis bude problem ve vybiravem Solteku. Uz si ho predtim jel FSB/RAM na 200 s jinym CPU ? Jestli ne tak si zkus pohrat s casovanim, pripadne testni jinou RAM.Chmatos píše:Tak sem ho dal na 12.5x190 1.75V a hned po minute v prime95 hodi chybu. Memtest mi zadnou chybu ramky nenapsal takze mam asi nejakej srabackej procesor

Chmatos píše:Tak mi prisel tenhle procik a v pohode. Hodil sem ho na 2300MHz slapal krasne zadnej problem. Po tejdnu sem ho zapnul a najednou mi nenabech. Nenabech nenajel proste nic zapnu to zapne se monitor a hned se vypne bios nepipne a nevim co to dela. To se stava at to hodim na 2500Mhz nebo 2300MHz proste to nastavim v biosu dam ulozit resetnu. Po resetu se jen vypne monitor a nic nevidim. Teplotou to neni, zdroj sem si koupil novej Fortron 350W. Taky se mi povedlo jednou ho dostat na 2400MHz po resetu nabeh zapnul sem Prime a testoval 2 hodiny. Zadnachyba nebyl tak sem to resetnul a sel parit CS. Po nejaky dobe sem ho vypnul a kdyz sem prisel asi za 2 hodiny a zapnul ho tak uz nenabech.