Herní sluchátka 5.1

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
czvlkoun
Nováček
Nováček

Herní sluchátka 5.1

Příspěvek od czvlkoun »

Ahoj

Máte nějaké tip na herní sluchátka se skutečným surround zvukem?
Hledám na netu a nemůžu se dohledat :(
Chtěl bych aby to byl fakt skutečný surround "5.1" nebo "7.1", tedy s více měniči. Nejlépe, nebo spíše určitě, s vlastní integrovanou zvukovkou a připojením na USB.

Díky moc za tipy

PS:
Vím, že je to tady zvykem všem podsouvat, ale OPRAVDU nemám zájem a Sennheiser HD600 :-D
Na poslech muziky na cestách mám špunty Sennheiser IE8, doma k projektoru na filmy a hraní her mám kino Onkyo 6405. Chci si ale občas (hlavně za světla) zahrát i na LCD monitoru a ten mám mimo repra domácího kina, tak proto sháním ty sluchátka.
czvlkoun
Nováček
Nováček

Re: Herní sluchátka 5.1

Příspěvek od czvlkoun »

Díky

Ty OZONE vypadají, že jsou přesně to, co hledám.
Mrknu někam po netu, jestli to ale skutečně funguje :)
Rasio
Začátečník
Začátečník

Re: Herní sluchátka 5.1

Příspěvek od Rasio »

Ahoj, nechci zakládat nové téma, a myslím, že jelikož jde o USB sluchátka, tak to patří sem.
Mám ten problém, že když připojím sluchátka přes USB, postrádají jakoukoliv možnost naladění zvuku. Zvuk je v nich ořezaný, bez basů atd.
Je nějaká možnost jak případně přes softwarový ekvalizér zvuk ve sluchátkách naladit ? Děkuji za odpovědi.
MB Asus Maximus V Formula, CPU Intel i7 3770K 4000MHz, Chlazení Cooler Master V6GT, RAM Corsair Dominator 2133MHz DDR3 8GB, Case Corsair Obsidan 650D, VGA Gigabyte 670 GTX, Roccat Valo, A4Tech 750, Benq E2220HD, Logitech sound system
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“