GeForce 4 vs. NFS Underground

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Jarda 3241
Nováček
Nováček

GeForce 4 vs. NFS Underground

Příspěvek od Jarda 3241 »

Potreboval bych poradit >

Mam AMD 2400+ , nVidia GeForce 4 MX 440 64 MB AGP8x

kdyz hraji Need for speed underground tak mi bud hra vyskoci do Win nebo naskoci modra obrazovka a jedine reseni je tfrdy restart

stava se to nahodne jak pri uvodu do hry tak i behem hry nejcasteji pri srazkach

mohu nejak zmenit nastaveni grafiky aby to chodilo nebo se mam s NFS rozloucit

stalo se mi to i u nhl 2004 tam dojdu pouze k uvodnimu hvizdu a hned to spadne

byla take situace ze me to vyhodilo na modrou obrazovku pri sledovani filmu f avi

jestli nekdo vite prosim o radu

dik Jarek
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

přesun ze sekce nVidia.

pořád dokola :roll: nepřehřívá se ti grafika? máš něco přetaktovaný? máš poslední drivery?
ignorelist: kremrole a dezoláti
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

ty drivery... na 43.45 me jelo NFS-U s GF3Ti dost dobre... nevim jestli pro 4MX jsou ty posledni da best...

taky dej AGP 4x jestli je ted 8x
LaytonStone
Nováček
Nováček

Příspěvek od LaytonStone »

ICE píše:ty drivery... na 43.45 me jelo NFS-U s GF3Ti dost dobre... nevim jestli pro 4MX jsou ty posledni da best...

taky dej AGP 4x jestli je ted 8x
Mám stejnou grafárnu ale řeším jinej problém. Teď jsem si nedávno koupil desku která podporuje max AGP 2x. Co jsem četl na netu tak GF4 440 MX podporuje AGP 4x a 8x. Jde o to, že i když stáhnu nejnovější ovladače pro grafiku do w2000 tak mi to ve správci zařízení háže u grafiky vykřičník. Díky tomu pak můžu používat max rozlišení 800x600 a 256 barev :( Nevím jestli to znamená že ta grafika AGP 2x prostě nepodporuje a tak se s deskou nebaví. Ale na druhou stranu kdyby to tak bylo, správně by mi pak nemohly ani najet windowsy. Nemáte někdo nápad co s tím?
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“