Krimpování RJ45
Moderátor: Don
- malone
- Začátečník

-
Krimpování RJ45
Zdravím. Potřebuji překrimpovat konektor na "živý" utp kabel,připojený do nepřístupného trvale zapnutého switche (jedná se o nějaký levný TP-LINK) a chci se zeptat, zdali je nějaké riziko poškození switche při vyzkratování drátů při stříhání a nacvakávání konektoru.. Díky za info!
Naposledy upravil(a) bubanek dne stř 30. kvě 2012, 13:32, celkem upraveno 1 x.
Důvod: přesun ze smetiště
Důvod: přesun ze smetiště
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Krimpování RJ45
Těžko, je to signálový kabel, ne napájecí.
- malone
- Začátečník

-
Myslel jsem si to,ale jistota je jistota... 
- cabman
- Středně pokročilý

A máš nějaký speciální důvod proč ten kabel ze switche nevytáhnout? jestli není přístupný a musí zůstat zapnutý tak to budě nějaká černota. Kde je napětí (i když je data) může být i proud a už jsem viděl switch který se po skratování zasekl.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- malone
- Začátečník

-
Aha,no jasně... Pokud je "černota" výměna konektoru (kvůli ulomené západce) na kabelu mojí přípojky, který vede ze zamčené půdy (velmi "inteligentní" rozhodnutí správy města) ze switche ISP,tak prosím...
Vlastnoruční výměna (proč ne,když to umím) by byla nejjednodušším řešením,ale nechám to zatím být, toho zaseknutí se docela obávám i navzdory předchozí odpovědi,právě kvůli nepřístupnosti toho switche. Vypnutí jističem v baráku by asi nebylo dobré řešení...
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
bat se toho nemusis. delal sem to takhle uz x-krat a nikdy se nic nestalo
- S.h.I.t.
- Začátečník

-
Taky jsem jel xkrát nad limit a nikdy se nic nestalo
Dělat by se to nemělo, switch se klidně může klidně kousnout. (už se mi stalo)
Dělat by se to nemělo, switch se klidně může klidně kousnout. (už se mi stalo)