nejde zobrazit stranka

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
TemnyMagic
Nováček
Nováček

nejde zobrazit stranka

Příspěvek od TemnyMagic »

Nevim jak se to stalo, nebo spis proc, ale nejde mi zobrazit stranka sportovnivozy.cz . Ale na jinem pc ta stranka funguje, nejde to ani v IE ani v Chromu. Mam Win7 a poprosil bych o nejakou pomoc jak to zprovoznit. Chrome nacita stranku ale nenacte a nakonec zobrazi:
Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): The server closed the connection without sending any data.
Antec DF-85 Dark Fleet, Corsair Gaming Series 700W, AMD Phenom II x4 980BE, OCZ Vertex 3 - 120GB,GIGABYTE HD 6950 Ultra Durable OC 1GB, Corsair Vengeance 8GB (kit 2x4GB) 1866MHz XMP BOX, MB ASUS s.AM3+ M5A97 Pro
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: nejde zobrazit stranka

Příspěvek od KOFis »

vis co je Google? :-) to jen abych te udrzel ve strehu pro priste! hned prvni odkaz je navod na odstraneni :twisted:

... zkus v nastaveni vypnout vsechny doplnky, hlavne "avg safe search". opis navodu nize.

sorted this by clicking on...customize google chrome icon(spanner top right)>>new incognito window>>extesion manager>>disabled avg safe search........try it if your using AVG anti virus
https://www.google.com/search?q=Error+3 ... =firefox-a
TemnyMagic
Nováček
Nováček

no neco takove jsem nasel ale anglictina neni moji silnou strankou :oops:
Antec DF-85 Dark Fleet, Corsair Gaming Series 700W, AMD Phenom II x4 980BE, OCZ Vertex 3 - 120GB,GIGABYTE HD 6950 Ultra Durable OC 1GB, Corsair Vengeance 8GB (kit 2x4GB) 1866MHz XMP BOX, MB ASUS s.AM3+ M5A97 Pro
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

v poho, ale na to je zas google translator, ktery ti prelozi cely web.

zkus reseni a dej vedet jestli funguje ;-)
TemnyMagic
Nováček
Nováček

vypnuto, nepomohlo. Jak rikam nejde to ani v IE a ten myslim ze nema AVG safe search. Dokonce jsem zkousel vypnout avg a nepomohlo to :sad:
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

zkus vypnout teda AVG a firewall a antivir ve winech, pokud ti taky bezi, na zkousku. nebo cely AVG na zkousku oddinstalovat.
TemnyMagic
Nováček
Nováček

to uz jsem zkusil a winy maj svuj antivir? Btw. proc odinstalovat, kdyz ho vypnu ve spravci uloh. to by melo stacit, ne? Vypnul jsem AVG ve spravci i firewall a nic :(
lazan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od lazan »

Tak to zkus ve firefoxu.... :)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“